FUTSAL: KESERŰ KUPAKUDARC UTÁN, GYŐZELEM ALSÓÖRSÖN

Nagy várakozással vártuk első Futsal Magyar Kupa mérkőzésünket, ám a bajnokságban mutatott játékunkat nem tudtuk hozni az adott sorozatban és egy mérkőzés után búcsúzni kényszerültünk. A rosszul sikerült mérkőzés sajnos kiállításokat is eredményezett, ami némileg rossz fényt vethetett egyesületünkre. Németh Gusztáv csapatvezető minden lehetséges fórumon, nyilvánosan kért elnézést az érintettektől. A TFSE ellen kiállított Gál és Rábold szerencsére csak a kupa küzdelmekről kapott eltiltást, ezért a Tihany elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphettek. A találkozón fontos volt a három pont megszerzése és miután sikerült is, elmondhatjuk, hogy az alapszakasz felénél is a dobogón állunk, ami egy újonc csapattól igencsak jónak mondható teljesítmény.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 11. forduló:

TIHANYI FC - MAGLÓDI TC 1 - 3 (1 - 1)

Alsóörs, jv: Hartung V., Szabó P. (Kiss G.)

gól: Erdősi X. ill. Horváth R., Rábold R., Simon Zs.

Tihany FC: Jónás Á. - Dévényi M., Erdősi X., Hoffer L., László G. cserék: Ihász B., Imreh M., Hoffer D., Németh G., Petróczi M., Keszei B., Weisz Z., Endresz A., Mits R.

Maglódi TC: Lipők B. - Gál J., Horváth R., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Nagy T., Seregy T., Sipos A., Camin R.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Pénteken Alsóörsön játszottuk le az alapszakasz első körének utolsó mérkőzését a Tihany csapatával. A szerdai kupafiaskó után nem vártuk jó előjelekkel a mérkőzést, pláne úgy hogy fiatal kulcsjátékosaink nam álltak rendelkezésre és Rábold Richárd térdsérüléssel bajlódik. Talán a rutinnak is köszönhetően, de mindenki maximálisan koncentrált és igazi csapatként küzdöttünk a tavaly még az nb1-es Veszprémben játszó játékosokkal megerősitett hazai csapat ellen. A vezetést a vendéglátók szerezték meg, de sikerült egyenlítenünk a félidő vége előtt. A második játékrészt hiba nélkül lehoztuk és a vezetés megszerzése után már nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből. Óriási eredménynek tartom, hogy bár az ETO kevesebb meccset játszott és vesztett pontokat nézve jobban áll, mint mi, de a második helyen várhatjuk a bajnokság második felét úgy, hogy most jutottunk fel és továbbra is egy baráti társaságként játszunk, a foci szeretetéért.

----

 

Férfi Futsal Magyar Kupa, 2. forduló:

 

TFSE - MAGLÓDI TC 7 - 1 (3 - 0)

 

Budapest, jv: Wittner J., Holczbauer F. (Fekete L.)

 

gól: Horváth Sz. 3, Simon Á., Balazsin A., Pethő B., Gulyás M. ill. Rábold R.

 

sárga lap: Hollauer B., Horváth R., Seregy T.

 

kiállítva: Gál J., Rábold R. mindkettő a 35. percben a játékvezető megsértéséért.

 

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Hiányos csapattal, nagypályás edzésről érkeztünk a TFSE elleni kupameccsre. Sajnos ez meglátszott a játékunkon és könnyű gólokat engedtünk a hazai csapatnak, míg mi rendre kihagytuk helyzeteinket, Ők kihasználtak minden lehetőséget. A második félidő 35.percében ez az igen feszült hangulat egy sajnálatos eseménysort indított el, aminek az eredménye egy, az elveimmel és eddigi labdarúgó pályafutásommal összeegyeztethetetlen magatartást eredményezett nálam, amiért ezúton kérek elnézést az érintett játékvezetőtől és kollégáitól Wittner Józseftől, Holczbauer Flóriántól és Fekete Lászlótól. A jövőben tartózkodni fogok az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól és csapatom játékosaitól is ezt fogom elvárni, hogy még egyszer ne fordulhasson elő hasonló eset.

felnottcs220914.jpg

Partnereink