FUTSAL: A TÓALMÁS IS KIPIPÁLVA

Továbbra is kimagasló teljesítményre képes futsal csapatunk, amely lassan elérkezik a bajnokság hajrájához. Szezon elején csak reménykedtünk benne, hogy a pontvadászat meghatározó csapata lehetünk, míg most másfél hónappal a zárás előtt a legjobb pozícióból várhatjuk a végkifejletet.

Legutóbb a Tóalmás együttesét láttuk vendégül, ahol döcögős kezdés után 7-1-es győzelmet arattunk. Érdekesség, hogy a 14. percben még hátrányban voltunk, majd három percre rá 4-1-re vezettünk. Szünet után is volt egy négy perces, eredményes periódusunk, ekkor három gólt szereztünk.

Következő ellenfelünk az alsóházban tanyázó, de a dobogós Üllőt elverő FC Dabas csapata lesz.

Férfi Futsal Pest megyei Regionális futsalbajnokság, 21. forduló:

MAGLÓDI TC - SK TÓALMÁS 7 - 1 (4 - 1)

Gyömrő, Sportcsarnok, jv: Fenyvesi Sz. (Zsarnóczay T., Ferenczi D.)

gól: Rábold R. 3, Poncok Cs. 2, Gál J. 2 ill. Nagy R.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Merczel J., Rábold R., Totika B. cserék: Poncok Cs., Gál J., Bódi L., Németh G., Szűcs R. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Hazai pályán fogadtuk a Tóalmás csapatát. A helyezés és az őszi mérkőzés alapján könnyű meccsre számítottunk. Sajnos nem az lett. A 4. percben vezetést szerzett a vendég csapat és több helyzetet is kidolgozott. A 15. percben sikerült egyenlítenünk és ezzel meg is zavartuk aktuális ellenfelünket. Hamar rúgtunk további három gólt majd 4:1-s eredménnyel fordultunk. A második félidőben már végig mi irányítottunk és az is belefért, hogy sok helyzet maradjon ki. Végére 7:1-s győzelem sikerült. Jövő héten a Dabast fogadjuk. Remeljük minél több szurkoló megtiszteli csapatunkat!

 

---

Következő mérkőzés:

2018.03.06., kedd, 21:30, Gyömrő, Sportcsarnok

MAGLÓDI TC - FC DABAS

U14farsang.jpg

Partnereink