UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (10. forduló)

HÁROM KOROSZTÁLYUNK IS GYŐZNI TUDOTT.

- Az U17 és az U21 is hátrányból fordított.

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - GYÖNGYÖS 4 - 3 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Resch M., Silberer R., Bartha Sz., Erdősi N.

sárga lap: Matyó M., Rudolf K.

 

Maglódi TC: Nagy Cs. - Lanczkor G., Resch M., Krekács T., Matyó M., Bartha Sz., Silberer R. (Erdősi N. 71p), Haciglu S., Bíró T. (Váradi M. 46p), Erdősi R. (Rudolf K. 54p), Greskó G. (Kardos Sz. 79p)

 

Filácz Imre (edző): - Ebben a bajnokságban ma játszottunk a legjobban. Könnyebb győzelmet is arathattunk volna, ha nagyobb százalékban értékesítjük helyzeteinket. A csapat 2-3 után szívvel-lélekkel küzdve fordította meg az eredményt. Ma mindenki jó teljesítményt nyújtott és gratulálok a csapatnak!

-----

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - GYÖNGYÖS 4 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Pilny M. 3, Szegedi M.

sárga lap: Filácz K., Pilny M.


Maglódi TC: Fábián A. - Fazekas A. (Szász B. 17p), WÉBER K., Gyuga O., Merczel Z. (Vida A. 69p), Gruber B., Filácz K., CSÁKÓ Cs. (Kovács B. 90p), Kiss P. (Berta B. 55p), SZEGEDI M., PILNY M.

 

Baranyai Pál (edző):  - Kiegyenlített első félidőt követően, a második elején több ziccert is kihagytunk, majd egy hibánk után a Gyöngyös szerezte meg a vezetést. A csapat végül hozzáállásának és akaratának köszönhetően a hajrában megfordította az eredményt. Gratulálok a fiúknak és ilyen játékot várok tőlük a következő fordulókban.

--------

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U14 DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 0)

Dunaharaszti

gól: Berényi B., Vágó Z.

sárga lap: Muhi V., Skultéty D.

 

Maglódi TC: Morocz I. - Skultéty D. (Seletye T. 75p), FODOR E., Muhi V., Nagy L. - Unger K. (Kovács G. 66p), VÉGLÁS R., Kanalas K., Papellás P. - VÁGÓ Z., Maradics M. (BERÉNYI B. 43p)

 

Bíró Roland (edző): - Jobban játszottunk, mint a hazaiak, de a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is kihagytuk. Szerencsére megtört a jég és két gólt is tudtunk szerezni, viszont utána buta módon visszaálltak a srácok és nagyon ránk jött az ellenfél, ami után egyszer, büntetőből be is találtak a kapunkba. Összességében gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

-------

NB II. Közép-Kelet 10. forduló:

U15 DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 5 - 0 (3 - 0)

Dunaharaszti

 

Maglódi TC: Hamza K. - Mészáros T., Óvári K., ACZÉL P., Mikó Sz. - Hornyák M., Vasvári Á. (Baranyai Zs. 68p), Rissai G. (Szever Á. 41p), Sengel T. - Fábián D., Fischer P. (Tukacs T. 65p)

 

Rakita Gábor (edző): - Úgy gondolom, hogy a két csapat között nem volt ekkora különbség, ha valós tudást vesszük alapul. Sajnos a  koncetráció és a küzdenitudás ma hiányzott a játékosokból. Már a mérkőzés elején vezethettünk volna két góllal, de a hazaik rúgták a gólokat, a második félidő elején megint megvoltak a lehetőségeink, de ezek is kimaradtak és csak nyeltük a gólokat.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink