U14: DOBOGÓN TELEL A CSAPAT

U14-es együttesünk is lejátszotta őszi szezonjának utolsó találkozóját, ahol a sereghajtó Gyáli BKSE ellen sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk. Nem vártuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, hiszen a két meghatározó játékosunk Szabó Dávid és Nagy Benjamin is sérüléssel bajlódott, ráadásul legeredményesebb játékosunkat Gyenes Gergőt is igen korán le kellett cserélni emiatt. Szerencsére együttesünk van annyira egységes brigád, hogy ezeken túllépve is képes legyen a három pont megszerzésére. Az első húsz percben produkált jó teljesítményünknek köszönhetően Mislai Fruzsina góljával megszereztük a vezetést, majd a szünet után rögtön Stanton Kieren Derek (képünkön) volt eredményes, amivel kettőre nőtt az előnyünk. Az 53. percben egy védelmi megingásunkat kihasználta a Gyál, de mielőtt nagyon belelkesedett volna ellenfelünk, Piller Bence eldöntötte a találkozót. Csapatunk biztosan a dobogón várja az új évet, de az Inárcs elmaradt meccsének eredményétől függ, hogy a második, vagy harmadik helyen.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - GYÁLI BKSE 3 - 1 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kiss B.

gól: Mislai Fruzsina, Stanton K., Piller B. ill. Monostori M.

Maglódi TC: Nyilas L. - KARÁCSONY K., Ofella G., Karajos K., MISLAI F., Gyenes G., Kovács M., Kovács B., Szabó B. cserék: Balogh D., Tóth K., BERÉNYI K., Stanton K., Piller B.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Teljes szívemből gratulálok a csapatnak az őszi dobogós helyezéshez. Úgy érzem hatalmas fejlődésen mentek át, ennek is köszönhető a szép teljesítmény. Köszönöm, hogy vevők a munkára és hogy elfogadják a stílusomat. Remélem ebből tavasszal még szebb dolog is kisülhet! Köszönjük a szülőknek és szertárosunknak P. Szabó Vilmosnak, hogy a mérkőzés végén megvendégelték a csapatot. Mégegyszer gratulálok a csapatnak!

U14farsang.jpg

Partnereink