UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (9. forduló)

ISMÉT 12 PONT TARSOLYBAN!

- Korosztályaink összesen 47 góllal terhelték az ellenfeleink hálóját, ebből az U14 23 gólt vállalt.

- Pilny Márk (U17) 9, Vágó Zoltán (U14) 8 gólt szerzett!

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U17 JÁSZDÓZSA - MAGLÓDI TC 0 - 13 (0 - 5)

Jászdózsa

gól: Pilny M. 9, Szegedi M. 2, Filácz K. 2

 

Maglódi TC: Fábián A. (Hamza K. 46p) - Óvári K. (Hollósi B. 46p), WÉBER K., Gyuga O. (Fazekas A. 46p), MERCZEL Z. - Gruber B. (Palotai Cs. 61p), Filácz K., PILNY M., Kiss P. (Kecskeméti Á. 46p) - Szegedi M. (Csákó Cs. 61p), Kovács B. (Szász B. 61p)

 

Baranyai Pál (edző): - Helyenként jól játszva, megérdemelten nyertünk. Ha nem becsültük volna le az ellenfelet és nagyobb koncetrációval játszunk, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna..

-----

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U21 JÁSZDÓZSA - MAGLÓDI TC 2 - 3 (1 - 3)

Jászdózsa

gól: Resch M., Silberer R., Haciglu S.

sárga lap: Kardos Sz., Bondor B.


Maglódi TC: Dezső K. - Kardos Sz. (Polgár Á. 56p), RESCH M., Bondor B., Váradi M. (Vida A. 81p), BARTHA SZ., SILBERER R., Haciglu S. (Berta B. 88p), Bíró T., Erdősi R., GRESKÓ G.

 

Filácz Imre (edző):  - Kiválóan kezdtünk, hiszen a 13. percben már három góllal vezettünk. Az ilyen csapatokat fölényesen, gólokkal kellene vernünk, de a játékvezető olyan szinten nyúlt bele a találkozóba, ami már vérlázító volt. Teljesítményéről mindent elmond, hogy a találkozó után az asszisztens bejött elnézést kérni.

--------

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U14 MAGLÓDI TC - FC DABAS 23 - 0 (8 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Vágó Z. 8, Papellás P. 4, Véglás R. 3, Kanalas K. 2, Fodor E., Slezák G., Morocz I., Kovács G., Maradics M., öngól

Maglódi TC: Morocz I. - Berényi B. (Tukacs T. 41p), Muhi V. (Greskó L. 55p), FODOR E., Nagy L. (Kormány B. 60p) - PAPELLÁS P., VÉGLÁS R., Kanalas K. (Maradics M. 62p), Unger K. (Baranyai Zs. 41p) - VÁGÓ Z., Slezák G. (Kovács G. 41p)

 

Bíró Roland (edző): - A dabasi csapat nem régóta focizik együtt, sokan most kezdték a labdarúgást és ez meg is látszódott a teljesítményükön. Mi gyakorolhattuk a helyzetek kialakítását, amikből elég sokat be is rúgtunk. Gratulálok a csapatnak és nagyon örülünk a győzelemnek, de természetesen a helyén kell kezelnünk ezt a három pontot és menni előre, mert nagyon sokat kell még tanulnunk.

-------

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - FC DABAS 8 - 2 (2 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Sengel T. 4, Fábián A. 3, Fischer P.

sárga lap: Fischer P.

 

Maglódi TC: Hamza K. - Mészáros T., Óvári K., ACZÉL P., Skultéty D. (Mikó Sz. 57p) - Szever Á. (Vasvári Á. 41p), SENGEL T., Rissai G. (Seletye T. 70p), Juhász T. (Hornyák M. 41p) - FÁBIÁN A., Fischer P.

 

Rakita Gábor (edző): - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Örülök, hogy az első félidőben kicsit szorosabb volt a találkozó, mert ezekből többet lehet tanulni, mint a sok gólos győzelmekből. Vesztett állásból kétszer is felálltunk, majd gólokkal nyertünk, ami azt bizonyítja, hogy van tartása a csapatnak. Számomra még az is örömteli, hogy több olyat is visszaláttam a gyerekektől, amiket edzésen gyakoroltunk.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink