HALÁSZTELEK - MAGLÓDI TC 0 - 2

undefinedEgyre inkább kezd magára találni felnőtt csapatunk a bajnokságban. Ugyan két vereséggel kezdtük a szezont, de az azóta eltelt három fordulóban veretlen tudtunk maradni, ráadásul úgy, hogy mindössze egy gólt kaptunk.

Szombaton ahhoz a Halásztelekhez látogattunk, amely csak jobb gólkülönbségének köszönhetően állt egy hellyel előttünk a tabellán. Nos, a várt előzés, kétgólos győzelmünknek köszönhetően megvalósult és míg a harmadik forduló után az utolsó helyen szerénykedtünk, most a táblázat nyolcadik helyén állunk.

A vezetést az első félidő hajrájában, a 39. percben szereztük meg, amikor egy szép támadás befejéseként Kalina Tamás passzát Fischer Zsigmond értékesítette. A fiatal támadónak ez volt a harmadik találata a bajnokságban. A mérkőzést a 75. percben döntöttük el. Ekkor Retezi kirúgását Budafai csúsztatta Pintér Dániel (képünkön) elé, aki a félpályáról indulva, védőjét megverve tudta bevenni a Halásztelek kapuját. Győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, ha 82. percben a számunkra megítélt büntetőt Szirtesi Attila nem a kapufára rúgja. Szerencsére ez a hiba nem befolyásolta a találkozó végkimenetelét és megérdemelt győzelmet arattunk.

Pest megyei I. osztály, 5. forduló:

HALÁSZTELEK FC - MAGLÓDI TC 0 - 2 (0 - 1)

Halásztelek, 100 néző

jv: Fenyvesi Sz. (Arany J., Volentics E.)

gól: Fischer Zs., Pintér D.

sárga lap: Gál T., Grót T. ill. Pápai D., Pintér D., Vincze L.

Read More

Halásztelek FC: Gál T. - Baksa Á. (Papp S. 46p), Dzielszky B. (Fodor A. 65p), Szabó B., Róza L., Béky G., Ábrahám S., Vörösmarty T., Jánvári K. (Krasznay S. 79p), Gáspár A. (Pokorádi D. 46p), Grót T.  vezetőedző: Mészáros Attila

Maglódi TC: Retezi K. - Molnár O., Szirtesi A., Pápai D., Albirt M., Horváth G. (Varga Sz. 90p), Németh Zs. (Greskó G. 69p), Budafai G. (Magyar T. 82p), Kalina T. (Vincze L. 57p), Fischer Zs., Pintér D. (Lukács B. 75p) edző: Rakita Gábor

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, amelynek helyzete is alig akadt, azok is akkor, amikor második félidő bizonyos periódusait oda ajándékoztuk számukra. Sajnos ez nálunk már tendencia, aminek az okát nem tudom. Nem az erőnlét számlájára írnám, mert a találkozó hajrájában most is rá tudtunk tenni egy lapáttal sőt, ha büntetőt berúgjuk még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, tehát fizikális problémáink nincsenek. Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez és külön örülök annak, hogy ezúttal kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

U212015.jpg

Partnereink