U19: ELVESZÍTETTÜK A BRONZCSATÁT

Fontos találkozón veszített U19-es csapatunk szombaton a Tápiószecső ellen. A több stabil játékosát is nélkülöző ifjúsági csapatunk összecsapásán az első félidő még nyitott volt, ám a szünet után elkerülhető gólokat kapva kikaptunk és lecsúsztunk a dobogóról. Noha most pontazonosság van a két csapat között és még két forduló hátravan, de miután nehezebb a sorsolásunk, mint ellenfelünknek, szinte csak csodával határos módon jöhetne össze a hőnáhított harmadik hely.

Megyei I. osztály, Kelet, 25. forduló:

U19  MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 2 - 5 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kéri I. Z. (Feigl G.)

gól: Berta B., Kecskeméti Á. ill Varga V. 3, Minkó N., Ficsor M.

sárga lap: Gruber B., Merczel Z., Berta B. ill. Balla Cs.

Maglódi TC: Szépvölgyi N. - Szász B. (Szász R. 57p), ÓVÁRI K., Gruber B., MERCZEL Z., Berta B., Sengel T., GYUGA O., Bíró T., Györgylőrincz Zs., GYÖNGYÖSI B. (Kecskeméti Á. 55p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Nagyon sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, mert nagyon reménykedtünk a dobogó elérésében, ami most elúszni látszik. Sajnos kapus nélkül ezt a játékot nem lehet játszani. A sors fintora, hogy öt kapussal indultunk neki a bajnokságnak, de Blahó Boldizsár megsérült, Paulovics Norbert eligazolt, Hamza Krisztofer abbahagyta, míg Szépvölgyi Norbert nem tudott edzésre járni. Az ötödik kapusunk a felnőttnél is számításba vett Nagy Csaba, amikor tudott jött és játszott nálunk, de elsődlegesen a az első csapatban kellett bizonyítania. Ezen problémák miatt 17 pontot veszítettünk, és nem csak a félévi első helyről, de még a dobogóról is lemaradunk. Nem hibáztatom a játékosokat, de ilyen helyzetben méginkább igazi csapatnak kellett volna lenniük...

futsal202209.jpg

Partnereink