AZ UNION LEGYŐZÉSÉVEL MASÍROZTUNK BE A DÖNTŐBE

Felnőtt csapatunk a Téli Nagypályás Torna elődöntőjében a több volt NB I-es játékost, köztük utánpótlás edzőnkket, Weisz Tamást is foglalkoztató Unione csapatával találkozott. Ragyogó második félidei teljesítményünknek, illetve Pápai Dániel (képünkön) és Schirilla György góljainak köszönhetően 2-1-es győzelmet arattunk a Budapesti első osztály élcsapatával szemben, így együttesünk bejutott a fináléba, ahol a csoportbeli riválissal a Goldball U19-es csapatával játszunk.

VI. Nyílt Téli Nagypályás Torna, elődöntő:

MAGLÓDI TC - UNIONE FC 2 - 1 (0 - 1)

g: Pápai D., Schirilla Gy. ill Freud G.

Maglódi TC: Nagy Cs.  - Farkas K., Pápai D., Molnár O., Albirt M. - Rajz M., Németh Zs. - Rudolf Sz., Lukács B., Lami I. - Schirilla Gy. csereként pályára lépett: Bartha Sz., Szirtesi A., Boros D., Számpor E.

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A tavalyi győztest sikerült megvernünk, ami mindenképpen a sikerünk értékét növeli. Úgy indultunk neki ennek a sorozatnak, hogy minél több találkozót játszhassunk a felkészülési időszakban, de ha már idáig eljutottunk, a döntőt is szeretnénk megtnyerni.

 

Szabó András (vezetőedző, Unione FC): Gratulálok a Maglódnak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Még van két hét a bajnokságig. Felkészülésnek nagyon jó ez a torna. Most úgy éreztem, hogy egy kicsit fáradt és elcsírázott a csapat, de remélhetőleg, hogy a bajnoki idényig frissülni fogunk. Sajnáljuk, hogy nem tudjuk megvédeni a címünket, de a játék képe alapján megérdemelt volt. Az első félidőben nekünk voltak lehetőségeink, míg a másodikban a Maglódnak. (a nyilatkozat forrása: www.csillaghegyimte.hu)

 

 

következik

TNT döntő:

2016. február 20., szombat, 13:00

MAGLÓDI TC - GOLDBALL 94 FC U19

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink