UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 9. forduló

ÉLRE ÁLLT A RANGADÓT NYERŐ U19, KIÜTÖTTE ELLENFELÉT AZ U16 

Vasárnap nagyon fontos találkozót vívott a megyei I. osztályban szereplő U19, hiszen az éllovas, mindeddig veretlen Felsőpakonyhoz látogattak. Noha a félidőben 2-1-re még vezettek a hazaiak, de a nagyon egységes Baranyai-Filácz legénység végül Gruber Bálint, Szegedi Mike, Pilny Márk és Berta Balázs góljaival 4-3-ra megnyerte a találkozót és így riválisát megelőzve a tabella élére állt. A megyei II. osztályban szereplő U16-os csapatunk is a hét utolsó napján lépett pályára a Sülysáp ellen. A játék kicsit ugyan akadozott, de így sikerült hat góllal terhelnünk ellenfelünk hálóját. A találatok sorát Papellás Péter szenzációs góljával nyitottuk, majd a három gólt is szerző Muhi Viktor mellett Szabó Sándor és Slezák Gergő is betalált.

Megyei I. osztály, Kelet, 9. forduló:

U19 FELSŐPAKONY KSE - MAGLÓDI TC 3 - 4 (2 - 1)

Felsőpakony, jv: Hajzlinszki Zs. (Weil L.)

gól: Bányász T., Bíró T. (öngól), Nagy Sz. ill. Gruber B., Szegedi M., Pilny M., Berta B.

sárga lap: Nagy Sz., Kovács S., Barta Z. ill. Óvári K., Merczel Z., Szegedi M., Fábián D.

Maglódi TC: Szépvölgyi N. - Óvári K., BÍRÓ T., Szász B., Merczel Z. (Kovács B. 83p), Gyöngyösi B. (Szász R. 88p), Gruber B. (Kecskeméti Á. 75p), Szegedi M. (Fábián D. 66p), GRESKÓ G., BERTA B., Sengel T. (PILNY M. 46p)

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Végre igazi csapatként működtünk és így teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Ha jobban koncetrálunk a kapu előtt, úgy gondolom könnyebben is nyerhettünk volna. Ettől függetlenül Filácz Imre kollégámmal gratulálunk a fiúknak! Nagyon büszkék vagyunk rájuk.

-------

 

Megyei II. osztály, Délkelet, 9. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - SÜLYSÁP KSK 6 - 0 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Márton Gy.

gól: Muhi V. 3, Papellás P., Slezák G., Szabó S.

Maglódi TC: Morocz I. (Kormány B. 46p) - Juhász D., GULÁS M., Skultéty D., Papellás P., Greskó L., Muhi V., Slezák G., Bajor T. (Kanalas K. 46p), Teiner G., Szabó S.

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Az eredménynek örülök, de a mutatott teljesítményünkkel kapcsolatban maradt hiányérzetem. Mindenki gólt akart szerezni, ezért meglehetősen öncéluvá vált a játékunk. Meg kell tanulnia a gyerekeknek végre, hogy nem csak akkor lehet kiemelkedő a teljesítménye valakinek, ha gólt rúg.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink