FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Két kiélezett találkozót játszott Tutor Csaba vezette U17-es futsal csapatunk, de sajnos mindkétszer alulmaradtunk. U15 együttesünk futsal7végés negyedik játéknapján legalább egy mérkőzésen örülhettünk, hiszen a Nagykáta ellen Vánkos Dénes két góljának köszönhetően győzni tudtunk.

 

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 14. forduló:

ZSÁMBOK - MAGLÓDI TC 9 - 8 (6 - 5)
Kóka,
jv: Fodor Zs., Ficsor M.

gól: Szabó N. 3, Szabó Cs. 3, Széman Zs. 2, Papp B. ill. Banya M. 3, Leitner Á. 2, Demkó Z., Görög B., Sas-Urbán K.

Maglódi TC: Vass M. - Leitner Á., Durai M., Banya M., Cili D. cserék: Szarvas K., Pető D., Tabányi Zs., Görög B., Demkó Z., Sas-Urbán K.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Sajnos a játékosok túl nagy mellénnyel készültek a visszavágóra és az ellenfél erre rá is cáfolt, mert most egy jó erőkből álló Zsámbékkal találkoztunk! Első félidőben a megbeszéltekből semmit nem csinált meg a csapat! Ezek után már csak annyira sikerült össszedni magunkat hogy szorosabb eredményt érjünk el!

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 11. forduló:

SZIA-U17 - MAGLÓDI TC 6 - 5 (4 - 4)
Kartal,
jv: Dr. Vitárius G., Fekésházy M.

gól: Klement K. 2, Vidák Á. 2, Rafael Zs., Harányi A. ill. Sas-Urbán K. 2, Banya M. 2, Tabányi Zs.

Maglódi TC: Vass M. - Leitner Á., Tabányi Zs., Banya M., Sas-Urbán K. cserék: Görög B.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Megint jól kezdtük a mérkőzést, majd megint jött egy törés és koncentrációzavar. A véghajrában ismét jó játékkal rukkoltunk elő, de a mérkőzést nem tudtunk megfordítani a magunk javára! Már megvannak a szoros eredmények, de sajnos ezek nem a mi győzelmünket mutatják!

---

Pest vármegyei futsal7vége, U15, II. osztály C-csoport, Monor, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - JÁSZFÉNYSZARU 0 - 2 (0 - 1)

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA 2 - 0 (2 - 0)

gól: Vánkos D. 2

MAGLÓDI TC - PÉNZÜGYŐR 0 - 10 (0 - 5)

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első mérkőzésen egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek, mert bent maradtunk az öltözőben. Sajnos ez nem először fordult velünk elő. A második félidőben összeszedtük magunkat, és megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. A második mérkőzésen nagyobb lendülettel és fegyelmezettebb játékkal rukkoltunk elő. Megérdemelten nyertünk, akár nagyobb különbség is lehetett volna. A harmadik mérkőzést úgy kezdtük, ahogy az elsőt Jászfényszaru ellen. Azt hittük a győztes mérkőzés után, hogy minket már nem tud senki megverni. Nagy pofonba szaladtunk bele, ahol még a szerencse is elpártolt tőlünk. Remélem mindenki levonja a konzekvenciát a mérkőzésből, és ismét tanulhatunk egy vereségből is. Kicsit a fejekben is rendet kell tennünk az idénykezdet előtt, de márciusra készen fogunk állni, nincs megállás. Gratulálok, és további sikert kívánok ellenfeleinknek!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink