FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Nem sokat tétlenkedtek futsal korosztályink az új évben. U15-ös csapatunk január első hétvégéjén lejátszotta első meccseit Üllőn, míg U19-es együttesünk négy nap alatt három bajnokit vívott, három különböző helyszínen. Hiába a sok mérkőzés, sikerélményünk csak egy esetben volt. Az U15 esetében a teremlabdarúgás tapasztalansága okozott gondot, míg a regionális bajnokságban szereplő U19-nél a Tiszaföldvár kétszer is erősebbnek bizonyult, míg Kiskunhalason a sok hiányzó jelentett problémát!

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 16. forduló:

TISZAFÖLDVÁR - MAGLÓDI TC 12 - 5 (6 - 2)
Tiszaföldvár
jv: Lászlai R., Csöngető E.

gól: Havasi L. 2, Nagy Zs. 2, Békési A.

Maglódi TC: Szilágyi Zs. - Nagy Zs., Havasi L., Szalai M., Buzás P. cserék: Békési A., Szilágyi B., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az elmúlt egy hónap alatt mondhatjuk egyáltalán nem játszottunk mérkőzést és a kapusunk se tudott részt venni a találkozón. A tavalyi szezonban már találkoztunk a földvárral, de az idén lényegesen jobb játékerőt képviselnek. Nem tudtuk felvenni velük a versenyt, képzettebb futsalosok, mint mi, ennek ellenére dícséret érdemli azokat a játékosaimat, akik elutaztak a csapattal és végig küzdöttek az utolsó percig!

---

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 3. forduló:

KISKUNHALASI FC - MAGLÓDI TC 11 - 9 (5 - 1)
Kiskunhalas
jv: Tasnádi D., Péter-Szabó O.

gól: Buzás P. 4, Nagy Zs. 3, Havasi L. 2

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Havasi L., Békési A., Buzás P. cserék: Szilágyi Zs., Szilágyi B., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Sajnos nem sikerült az idegenbeli pontszerzés. Nem gondolnám, hogy jobb csapata van a halasnak, de jobban akarták a győzelmet az biztos. Csalódott vagyok, mert az első félidőben egyáltalán nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, ezért hiába pörögtünk fel a második játékrészre, már nem tudtuk visszahozni a mérkőzést. Gratulálok a halasnak!

---

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - TISZAFÖLDVÁR 11 - 9 (5 - 1)
Monor
jv: Soós K., Kiss T. Z.

gól: Havasi L., Buzás P., Borsi M.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi M., Havasi L., Borsi Z., Buzás P. cserék: Leitner Á., Békési A., Piller B., Szilágyi Zs., Szilágyi B., Molnár D.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Sokat nem tudtunk pihenni, ugyanis előző nap is játszottunk. Szerencsére páran visszatértek a ,,szabiról'', továbbá két U17-es játékos is segítségünkre volt. Érződött, hogy fáradt a csapat. Négy napon belül lejátszani három futsal bajnokit nem egyszerű. Mindezek és az eredmény ellenére nagyon büszke vagyok a fiúkra, végig fegyelmezetten, ésszel játszottak. Amit nagyon sajnálok az az, hogy sokan cserben hagyták a csapatot. További sok sikert a földvárnak, továbbá minden tiszteletem annak a magnak, akik ott vannak minden meccsen!

---

Pest vármegyei futsal7vége, U15, II. osztály C-csoport, Gyömrő, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - PÉCELI SSE 0 - 7 (0 - 6)

gól: 

MAGLÓDI TC - RKSK FEHÉR 3 - 0 (1 - 0)

gól: Molnár Cs., Balogh M., Teplán Á.

MAGLÓDI TC - RKSK KÉK 2 - 4 (1 - 1)

gól: Molnár Cs., Vánkos D.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első mérkőzésen szinte még ki sem jöttünk az öltözőből, már négy góllal vezetett az ellenfelünk. Rendeztük sorainkat, de a futsalt régebb óta játszó Pécel, még háromszor betalált. Ezen a mérkőzésen helyzetig sem jutottunk, mindenben felülmúltak minket. A második mérkőzésen egy nálunk fiatalabb csapattal találkoztunk, ahol végig dominálva megérdemelt győzelmet arattunk. Az utolsó mérkőzésen játszottunk a legjobban, mégsem tudtuk megszerezni a győzelmet. Összeségében meg vagyok elégedve a látottakkal. Van még hová fejlődni, de elsőre nem is volt olyan rossz. A jövőhéten Monoron játszunk, melyről megpróbálunk több ponttal távozni. Az ellenfeleinknek további sok sikert kívánok.

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink