FUTSAL: MAGLÓDI TC - NYÍRSÉG FC 4 - 0

Noha a tabellán elfoglalt helyezések alapján könnyed győzelemre számíthattunk a Nyírség csapata ellen mégis igen sokáig, a 30. percig kellett várnunk az első gólunkra. Seregy Tamás találata viszont oly' mértékben megtörte ellenfelünk ellenállását, hogy három perc alatt négyre nőtt az előnyünk, így végül meggyőző különbséggel tudtunk nyerni. Harmadik helyen álló csapatunk jövő hétfőn az egyik legfőbb riválissal, a negyedik Kincsem együttesével találkozik Tápiószentmártonban.

Futsal NB II., Keleti csoport, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - NYÍRSÉG FC 4 - 0 (0 - 0)

Monor, vezette: Kovács G., Strehó E. (Mákos M.)

gól: Seregy T. 2, Vékei N., Érsek R.

Maglódi TC: Matus T. - Seregy T., Bozsoki I., Vékei N., Papp R. cserék: Horváth R., Talabér A., Jenei K., Érsek R., Mohácsik G. csapatvezető: Németh Gusztáv

Nyírség FC: Budaházi M. - Tóth E., Budaházi L., Lakatos T., Pekk T. csere: poór L., Boda B., Haller R., Kósa M., Kótai D., Tóth Á.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Az elmúlt időszakban sajnos nem várt vereségeket szenvedtünk és amikor nyertünk akkor is gyengébb teljesítményt nyújtottunk. A mérkőzés előtt hosszabban megbeszéltük, hogy mik a problémák. Ennek tükrében tudtam, hogy nehéz meccs lesz, mert bár ellenfelünk a tabella alján helyezkedik el fiatal és jó játékerőt képvisel. Az első félidőben a biztonságos védekezésre helyeztük a hangsúlyt és figyeltünk, hogy ne kapjunk gólt. Ez sikerült is, de gólt sajnos nem szereztünk. A szünetben megbeszéltük, hogy helyezzünk nagyobb nyomást a vendégekre és kicsit többet kockáztassunk. Egyre több helyzetünk lett és a 30. perc környékén megszereztük a vezetést. Ekkor ellenfelünk összezavarodott és néhány perc alatt további gólokat szereztünk látványos támadások végén. Végre azt láttam a csapaton, hogy szívét lelkét kitette a pályára. Jövő héten a Kincsem ellen játszunk, ami mindig presztízs mérkőzés évek óta.

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink