FUTSAL U18: ISMÉT PONT NÉLKÜL MARADTUNK

A bajnokságban soron következő ellenfelünk a Csakacsel Futsal csapata ugyan lemondta hazai mérkőzésünket, ám vasárnap délelőtt ifjú futsalosaink nem maradtak játék nélkül, mert előre hozva a 11. fordulóból a rendkívül sportszerű és kiváló játékerőt képviselő MEAFC Miskolc futsal csapatát fogadtuk.

Fiú Futsal NB I., Keleti csoport, 11. fordulóból előrehozott mérkőzés:

MAGLÓDI TC - MEAFC MISKOLC 2 - 5 (0 - 1)

Gyömrő, jv: Szalma B., Vitárius G. (Szabados T.)

gól: Csőke A. 2. ill. Hadházi S. 2, Bartók M. 2, Agárdy N.

sárga lap: Szőke Á. ill. Hadházi S., Agárdy N.

Maglódi TC: Buzás D. - Szöllősi A., Csőke A., Szőke Á., Méhes D. cserék: Kertész Z., Nagy D., Havasi L., Szászi D., Földvárszki M. vezetőedző: Haffner György

MEAFC: Bónis B. - Bartók M., Erős T., Hadházi S., Agárdy N. cserék: Kupai Sz., Sipos Zs., Szűcs L., Budai G., Jeddi A. edző: Cservenyák Ádám

Haffner György (vezetőedző, Maglódi TC): Az eddigi kevés játékidő okozta izgalom, tettvágy és lelkesedés sajnos az első félidőben kapkodó, pontatlan játékot eredményezett, ezért ellenfelünk teljesen megérdemelten egy gólos vezetéshez jutva mehetett a félidei pihenőre. A szünetet követően viszont megmutatták srácaink, hogy mire is képesek, bár ellenfelünk ismét gyarapította lőtt góljainak számát és 0:2 vezettek, de a mérkőzés vége előtt 8 perccel már egalizáltuk az eredményt, látványos és motivált játékkal. A játékhiány és tapasztalatlanság sajnos a végjátékban megmutatkozott játékunkban, így ellenfelünk kihasználva hiányosságainkat, magabiztosan szerezte meg a 3 pontot a 33. percben lőtt két góljukkal, amit a 35. percben megtetéztek még egy lőtt góllal.
A mérkőzés lefújását követően bár srácaink letörten hagyták el a játékteret, én azonban büszke voltam rájuk, mert futsal edzés nélkül és egy bajnoki mérkőzéssel a hátuk mögött, a mérkőzés bizonyos periódusában dominálni tudtak a jelenlegi listavezető ellen. Őszintén bízok abban, hogy minél több játéklehetőséghez tudunk jutni, így tehetségeink ki tudnak bontakozni, ami számukra, csapatunknak, és akár a honi futsal számára is előre lépést jelenthetne! Ellenfelünknek gratulálok, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Cservenyák Ádám (edző, MEAFC): Nagyon nehéz mérkőzés volt a mai. Az első játékrészben nagyon enerváltak és alulkoncentráltak voltunk, főleg az ellenfél kapuja előtt, ami a hazaiak egyenlítéséig ki is tartott a második félidőben. Végig szervezetten védekeztünk, a második játékrészben pedig döntetlen állás után szerencsére mi tudtuk eldönteni a találkozó sorsát, így a hosszú haza út után jól fog esni a vasárnapi húsleves a fiúknak. További Sok Sikert kívánok a Maglódiaknak, egy nagyon sportszerű és szimpatikus csapatot és sportvezetőket ismerhettünk meg a mai nap a személyükben! (nyilatkozat forrása: www.meafc.hu)

U14masodik.jpg

Partnereink