FUTSAL: HATBÓL HAT!

Hatodik mérkőzésén sem talált legyőzőre futsal gárdánk. Hétfői ellenfelünk, a Rákospalota nem óvatoskodott, nyílt játékra rendezkedett be és már az első percben meg is szerezte a vezetést, igaz a puskaporát ezzel mindjárt el is lőtte. Hiába igyekezett, támadott a budapesti gárda, több gólt lőni már nem tudott. Viszont mi igen. Tizennégy gólig meg sem álltunk, és így megérdemelt győzelmet arattunk. Csapatunk közvetlen riválisainál kettő mérkőzéssel kevesebbet játszva is vezeti a bajnoki táblázatot, ráadásként Simon Zsolt 24 góljával vezeti a góllövők listáját.

Regionális futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - REACTOR SE-RÁKOSPALOTA 14 - 1 (5 - 1)

Gyömrő, jv: Mohácsi I., Laczkó Z. (Kiss T. Z.)

gól: Simon Zs. 5, Vadászi E. 3, Horváth R., Poncok Cs., Schritt M., Szabó D., Nagy T., Balogh Z. ill. Kapcsos J.

sárga lap: Nagy T.

Maglódi TC: Lipők B. - Vadászi E., Horváth R., Simon Zs., Poncok Cs. cserék: Schritt M., Szabó D., Papp R., Nagy T., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Reactor SE: Zsigmond K. - Kapcsos J., Varga M., Vida N., Cseh P. csere: Iglói J., Sárközi B., Simó G., Galla G.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Ellenfelünkön az első pillanatoktól látszott, hogy komoly szándékkal érkeztek a mérkőzésre, és egyből 5:4 elleni játékkal kezdtek. Ez meg is lepett minket, és hátrányba kerültünk. Ekkor kicsit parázs lett a hangulat, de ebből mi profitálhattunk, hiszen a párharcokból mi jöttünk ki győztesen. A félidőben már 5:1-re vezettünk. A szünet után is nagy erőt fordított támadásokra a vendég csapat, de így a védekezésük sebezhetővé vált, és így 14:1-es győzelmet arattunk. Két nehéz mérkőzés jön és van egy elmaradt találkozónk is, amit remélem sikerül pótolni! Ha ezeket az összecsapásokat sikerül megnyerni, akkor magabiztosan várhatjuk a szezon második felét.

felnottcs220914.jpg

Partnereink