FUTSAL U18: NEM VÁRT, NAGYARÁNYÚ VERESÉG

Az első félidőben még felváltva estek a gólok, majd a szünet után már csak a Kartal számára jött ki a lépés. Legeredményesebb játélosunkat, Szabó Dominiket nélkülöző együttesünk utoljára októberben az UTE ellen szenvedett nagyarányú vereséget.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 21. forduló:

KARTAL - MAGLÓDI TC 10 - 3 (4 - 2)

Kartal, jv: Páldi F. Versics D. (Krózser A.)

gól: Csóré D. 2, Gohér L. 2, Pintér K 2, Kalmár E., Vankó L., Rajzinger Á., Simák T. ill. Muhi V., Papp R., Tatai T.

sárga lap: Csóré D. ill. Szunács M.

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Tatai T., Papp R., Tréfás M., Németh L. cserék: Kormány B., Nagy L., Muhi V., Lai Xuan D., Németh M., Szunács M. csapatvezető: Németh János

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Két hiányzónk volt csak a hétfői mérkőzésen, azonban a kartali közeg megfogta a fiúkat. Nem tudtuk azt a játékot játszani, ami eddig sikeres volt, szétszórtak voltunk, és a szünetben sem sikerült rendbe rakni a gondolatokat. Hiába, hogy egyénileg jobb teljesítményt nyújtottunk, a Kartal mint csapat jobban működött. A védekezési hibáinkat könyörtelenül kihasználták, és mi ismét nem tudtunk gólokat lőni. A játékvezetőkkel nem szoktam foglalkozni, sőt én szólok a fiúknak mindig, hogy a játékkal foglalkozzanak, ez a mostani azonban, kiemelkedően rossz volt. A játékvezetés kapitális hibákkal volt tele, amit nagyon sajnálok. A vereség okai azonban nem a játékvezetőkben keresendőek. Ezt tudtuk most edzés nélkül, ami itt bebizonyosodott, hogy már kevés. Első évünk, eddig is nagyon szép eredményeket értünk el, és ez a csapat tud sokkal, de sokkal jobb is lenni. Fel a fejjel, csináljuk tovább! Sok sikert a Kartal csapatának!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink