FUTSAL: MEGVERTÜK A MUMUST

A korábban megszokott, eredményes játékát produkálta felnőtt csapatunk, és ennek eredményeképpen rendkívül fontos, magabiztos győzelmet aratott a TFSE ellen. Csapatunknak az is belefért, hogy a végére kiengedve, az utolsó percben három gólt engedélyezzen riválisának.

A mérkőzés góljait ITT tekinthetik meg!

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, Felső-ház, 4. forduló:

MAGLÓDI TC -TFSE 10 - 6 (4 - 1)

Üllő, jv: Kovács G., Surin S. (Dobó G.)

gól: Rábold R. 4, Hollauer B. 2, Seregy T. 2, Balogh L. 2 ill. Horváth Sz. 2, Sztranyovszky M. 2, Oláh L., Csopaki I.

Maglódi TC: Lipők B. - Seregy T., Camin R., Hollauer B., Rábold R. cserék: Bogáti P., Totika B., Nagy T., Balogh L., Csendes P., Sipos A. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

TFSE: Lieszkovszky Z. - Oláh L., Kocsi H., Horváth Sz., Csopaki I. cserék: Németh G., Stranyovszky M., Nagy D., Soóky Zs., Fézler M., Katona B. 

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Az előző két mérkőzésünkön sajnos nem sikerült pontot szereznünk, így nehéz helyzetben vártuk a “mumusnak” számító TFSE elleni találkozót. Mostani ellenfelünk jelentősen nagyobb játékerőt képvisel mint eddigi három ellenfelünk. Úgy gondolom sikerült felrázni a csapatot, és az első perc kivételével egész meccsen maximális koncentrációval játszottunk. 0:1 után sikerült rendezni a sorokat, és végre a helyzetkihasználásunk is javult. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, és bár a végén kiengedtünk az 5:4 elleni játék alatt, de így is magabiztosan nyertünk. Hogy ez a győzelem mennyit ért, az hétfőn a listavezető ellen fog kiderülni. Köszönjük a futsal hungarynek a közvetítést, a TFSE-nek pedig sok sikert kívánunk a folytatáshoz.

U212015.jpg

Partnereink