FUTSAL: FELÁLLTUNK A PADLÓRÓL, DE ELMARADT A PONTSZERZÉS

Egyelőre nem sok babér terem felnőtt csapatunknak a felsőházi küzdelmekben. Ezúttal a Pécs fogott ki rajtunk, és veszítettünk nagyon értékes pontokat. Egyrészt dícséret illeti a csapatot, hiszen ellenfelünk már négy góllal is vezetett, és mégis vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, ám erőfeszítésünk csak felzárkózásra volt elegendő. Sajnos újra két meghatározó játékosunkat veszítettük el kiállítás miatt, így ismét nehéz helyzetből várhajtuk a folytatást.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, Felső-ház, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - PTE PEAC R-BUS 8 - 9 (4 - 7)

Üllő, jv: Tamási P., Tiringer M. (Surin S.)

gól: Rábold R. 4, Seregy T., Csendes P., Balogh L., Nagy N. (öngól) ill. Vénosz S. 3, Kőnig B. 2, Böjte P. 2, Spannenberger M., Nagy N.

sárga lap: Hollauer B. ill. Bartal B., Kőnig B.

kiállítva: Simon Zs. (gólhelyzetben lévő ellenféllel szemben szabálytalankodott), Horváth R. (lekönyökölte ellenfelét) mindkettő a 18. percben

Maglódi TC: Ivancsics A. - Simon Zs., Hollauer B., Horváth R., Rábold R. cserék: Bogáti P., Totika B., Seregy T., Nagy T., Balogh L., Csendes P., Camin R. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

PEAC: Ambrusics R. - Kőnig B., Spannenberger M., Bartal B., Böjte P. cserék: Nagy M., Lotz Á., Iványi G., Varga T., Nagy N., Vénosz S.

A mérkőzésről készült felvételt ITT tekinthetik meg!

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Készültünk nagyon egy hazai sikerre, és most a két sérültünk, Poncok és Gál kivételével mindenki rendelkezésre állt. Jól kezdtünk, hamar vezetést szereztünk, ám ezután olyan történt, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan. Támadtunk, támadtunk, de a vendég csapat sorra lőtte a gólokat, néhol erős játékvezetői segítséggel. Azért merem kijelenteni, mert szerencsére felvétel készült a mérkőzésről. A vendég csapat sorozatban játszotta el a faultokat, melyet a játékvezető rendre el is hitt, sőt büntetőket, kiállításokat osztott ki nekünk, míg ellenkező szituációkban elmaradt a piros lap. Nem szeretném a játékvezetőkre kenni a dolgot, de sajnos az egyébként nagyon jól kontrázó Pécs, és őket támogató játékvezetői segítség megpecsételte a mérkőzést. A fiúk végig küzdöttek, de sajnos 9:8-s vendég siker született, amihez ezúton is gratulálok a pécsi csapatnak.

U14farsang.jpg

Partnereink