FUTSAL: GYŐZELEM EGY GÓLOS MECCSEN

Mindössze egy gólt hozó találkozón diadalmaskodott futsal csapatunk a felsőházi rájátszás első mérkőzésén.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, Felső-ház, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - AIRNERGY FC 1 - 0 (1 - 0)

Üllő, jv: Zimonyi P., Juhász D. (Urgyán A.)

gól: Simon Zs.

sárga lap: Varga G.

kiállítva: Rábold R. (19. perc, második sárga lap után)

Maglódi TC: Lipők B. - Simon Zs., Horváth R., Rábold R., Camin R. cserék: Gál J., Totika B., Balogh L., Nagy T., Szabó D., Balogh Z., Sipos A. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Airnergy: Komáromi K. - Nagy G., Szabó M., Gabura A., Takács M. cserék: Bohony B., Váczi D., Suscsák M., Varga G., Kövedi Zs., Szekeres P., Dévényi M., Dévényi D.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Nehéz mérkőzésre készültünk az Airnergy ellen, mivel továbbra is rengeteg a sérültünk, és eltiltott játékosunk. Tudtuk, hogy kulcsfontosságú lesz a védekezés, ezért kicsit fel is áldoztuk a szép játékot a védekezés oltárán. Nagy örömömre szolgált, hogy bemutatkozhatott a felnőtt csapatban U18-as csapatunk gólzsákja, Szabó Dominik. A fiúk egész mérkőzésen maximális koncentrációval tartották be a megbeszélteket, és Lipők Benji parádés védéseivel nagyon értékes három pontot szereztünk. Jövő héten az ismét megerősödött Piliscsaba otthonába látogatunk, és mindent megteszünk, hogy emelt fővel jöjjünk el Dorogról.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink