FUTSAL U18:MAJDNEM MEGLETT AZ UTE IS

Utánpótlás csapatunk a tavasz eddigi legfontosabb mérkőzését vívta a hozzánk hasonlóan élmezőnyhöz tartozó UTE ellen. A kiváló játékerőt képviselő együttes ősszel hét góllal bizonyult jobbnak nálunk, ám most mindössze egy percen múlott a hatalmas bravúr, vagyis a győzelemünk. Csüggednünk nem kell, mert több hetes veretlen szériánk továbbra is tart.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 16. forduló:

UTE - MAGLÓDI TC 3 - 3 (1 - 3)

Kistarcsa, jv: Kovács B., Krózser A. (Versics D.)

gól: Dinka K., Fehértói G., Lőrinczy Sz. ill. Papp R. 2, Németh L.

sárga lap: Kőrösi D. ill. Tréfás M.

Maglódi TC: Schritt M. - Szabó D., Papp R., Tréfás M., Muhi V. cserék: Kövesfalvi K., Lai Xuan Duc, Nagy L., Németh L., Bokor L. csapatvezető: Németh János

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): 

Hétfőn este az UTE vendégei voltunk, és egy hihetetlenül izgalmas, nagyon jó mérkőzést játszottunk velük. Sikerült egyből a mérkőzés elején felvenni a ritmust, és megszerezni a vezetést is, amit a lilák gyorsan egalizáltak. A kiváló egyéni teljesítményeknek a bátor és taktikus játékunknak köszönhetően, a félidőben 1:3-as vezetéssel mentünk pihenni. Az UTE nagyon jó erőkből álló alakulat, nem is vártuk, hogy feltett kézzel fognak kijönni a második félidőre. A mérkőzés ugyanúgy folytatódott ahol az első félidőben abbamaradt. Megvoltak a helyzeteink jól játszottunk, mindenki 110 %-on égett és nagyon akarták a srácok ezt a győzelmet, azonban a kapu előtt, vagy a kapufa vagy a kapus hárított. A második félidőben a rengeteg helyzet ellenére nem sikerült gólt szereznünk és ez megbosszulta magát, 50mp-el a vége előtt, a kapusát is mezőnybe kihozó lila-fehér alakulat egy többször megpattanó lövés után döntetlenre hozta a mérkőzést. Ezután is volt lehetőségünk a győzelemre, de sajnos ez a helyzet is kimaradt. Elkeseredésre semmi ok, egy kívülről is nagyon jó és élvezetes mérkőzést játszottunk, igazi foci hangulat volt a pályán is és pálya mellett is. Elmondhatatlanul büszke vagyok a fiúkra nagyon hajtottak, mindent megtettek a pályán a győzelem érdekében. Bokor Levi egy hosszú sérülés után tért vissza jó játékkal, bíztatóan mutatkozott be a legfrissebb igazolásunk is, Krisz. Nem szeretnék kiemelni senkit a csapatból, mert mindenki maximálisan teljesített, de azért sokat elmond a mérkőzésről, hogy a mérkőzés végén Ricsinek elment a hangja Viktor szintén rekedt hangon énekelt másnap az iskolában. Felnőttünk ehhez a mezőnyhöz most már nyugodtan kimerem jelenteni, ha a srácok egy héten csak egyet tudnának edzeni együtt, hatalmas meglepetést okoznánk. Ebben a csapatban vannak játékosok, akik a futsalban a legmagasabb szintre is elérhetnek még. A testvéremet szeretném idézni, aki nélkül nem tartanánk itt, és nem tartanánk sehol, “Ebben a bajnokságban, de még talán a felnőttben sincs olyan csapat, amelyik mérkőzéseken tudná beépíteni az új játékosokat az egységbe” mi ezt is megoldottuk. Gondolok itt például Nagy Levire, vagy Schritt Martinra, aki hihetetlenül jól védett este. Nagyon hiányoznak még a sérültjeink, de reménykedünk benne, hogy hamarosan meggyógyulnak. Túró és Tomi menjetek uszodába! Következő mérkőzésünk a DEAC ellen lesz, ami megint egy nagyon jó mérkőzésnek ígérkezik.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink