FUTSAL: SIKERES NYITÁNY

Jól indul az immár NB II-ben szereplő futsal csapatunk bajnoki rajtja, miután szoros első félidőt követően 9-3 legyőzte az Újpesti TE csapatát. 2-0-ás vezetésünk után még kiegyenlített ellenfelünk, ám 2-2 után szinte azonnal beindult a maglódi henger. Góljainkból ötöt is a mesterien játszó Rábold Richárd szerzett. A találkozó egyben a gyömrői csarnoktól való búcsú is volt, hiszen következő "hazai" mérkőzéseinket már az osztály igényeinek jobban megfelelő üllői csarnokban játszuk le.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - UTE 9 - 3 (2 - 1)

Gyömrő, jv: Kubicsek M., Apkó T. (Schranz A.)

gól: Rábold R. 5, Horváth R. 2, Simon Zs., Bogáti P. ill. Albirt M., Boros D., Rakusz B.

sárga lap: Cseh P.

Maglódi TC: Lipők B. - Gál J., Rábold R., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Merczel J., Németh G., Totika B., Horváth R., Bogáti P., Nagy T., Camin R., Balogh Z.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

UTE: Boros R. - Boros D., Cseh P., Rakusz B., Albirt M. cserék: Sebők L., Moskovits G., Kiss K.  edző: Tóvizi Tamás

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Nagyon izgatottan vártuk a rendkívül megerősödött NB2 Nyugati csoportjának első mérkőzését, a tavalyi 5. helyezett UTE ellen. Nyáron sikerült megtartani az NB3-s bajnok csapatot, sőt csatlakozott a tavalyi gólkirály Simon Zsolt is. Igyekeztünk nagy nyomás alatt tartani az Újpest csapatát. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos kimaradtak a lehetőségek. 2:1-el fordultunk és ekkor még egyenlíteni tudott a vendég csapat, de továbbra is mi irányítottunk az összecsapást. A második félidő első szakaszában aztán ellenfelünk elfáradt és az egyre nagyobb fölényünk már gólokkal is párosult. A végére könnyed 9:3-s eredmény született. Jövő héten igen nehéz mérkőzés vár ránk Győrben. Reméljük sikerül meglepni bajnokesélyes ellenfelünk!


U14farsang.jpg

Partnereink