FUTSAL: AZ ARANYÉREM KAPUJÁBAN

Bajnoki címre hajtó futsal csapatunk utolsó előtti bajnoki mérkőzését is megnyerte, így már csak egy találkozó választja el az aranyérem megszerzésének lehetőségétől. A Nagykáta ellen kivívott 10-6-os győzelem alkalmával, már az első félidőben kialakult a négygólos különbség, ami után a második játékrészben felváltva rúgták a gólokat a felek. 

Ha az utolsó fordulóban nyerni tudunk a Garvittax ellen és a Kistarcsa nem tud irreálisan nagy gólkülönbségekkel győzni utolsó két meccsén, bajnokok lehetünk.

A győzelem eléréséhez viszont szükség lesz a szurkolók buzdítására is!

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 26. forduló:

MAGLÓDI TC - TSE NAGYKÁTA 10 - 6 (4 - 0)

Gyömrő, jv: Dombai Sz. (Kiss T. Z., Józan Cs.)

gól: Balogh Z. 3, Poncok Cs. 2, Horváth R. 2, Rábold R., Nagy T., Sipos A. ill. Fehér I. 2, Szilágyi L. 2, Györe K., Juhász Á.

Maglódi TC: Bódi L. - Horváth R., Gál J., Rábold R., Poncok Cs. cserék: Totika B., Merczel J., Németh G., Nagy T., Sipos A., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Hazai pályán fogadtuk a Nagykáta csapatát. Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, mert bár nagyon fiatal csapat, de egyre jobb játékot mutatnak be sok futással. Az első félidőben sok helyzete adódott a vendég csapatnak, ám gólokat csak nekünk sikerült rúgni. A második félidőben felváltva születtek a találatok, de így is magabiztos 10:6-s győzelmet arattunk. A héten nem játszunk az Üllővel januárban lejátszott 7:0-s győzelem miatt, így az utolsó fordulóban hazai pályán szeretnénk feltehetően az NB3 bajnoki címet ünnepelni. Reméljük megtisztelnek minket a hazai szurkolók és együtt osztozhatunk a Maglód sikerében!

Következő mérkőzés:

2018.04.17, kedd, 21:30, Gyömrő

MAGLÓDI TC - GARVITTAX

felnottcs220914.jpg

Partnereink