FUTSAL: ELŐSZÖR KAPOTT KI FUTSAL CSAPATUNK

A bajnoki címért folytatott versenyfutásban, legnagyobb riválisunkkal, a Kistarcsával mérkőztünk a héten. Lépéselőnyben voltunk velük szemben, akár egy döntetlennel is kiegyezhettünk volna, ám csapatunk, ahogy mindig, úgy most is nyerni akart. Velünk szemben ellenfelünk maximálisan passzív játékra készült. Sajnos az utóbbi bizonyult kifizetődőbbnek.  Teljesen beszorítottuk a hazaiakat a kapujuk elé, de fegyelmezett védekezésüknek köszönhetően nem találtunk rést a hátsó alakzatukon. A legrosszabb pedig az, hogy ezen az estén még a szerencse is elpártolt tőlünk, így persze, hogy ellenfelünk kétszer is betalált.

Csapatunk még vezeti a tabellát, de egy meccsel többet játszottunk, mint riválisunk, így ismét nem csak a mi kezünkben van a sorsunk. Ráadásul a Kartal és az Üllő is szorosan a nyomunkban van, így nagyot kell küzdenünk még a dobogóért is.

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 16. forduló:

KISTARCSA VSC - MAGLÓDI TC 2 - 0 (1 - 0)

Kistarcsa, jv: Liebhardt A. (Puskely G., Zsarnóczay T.)

gól: Mezőfalvi L., Lába Cs.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Poncok Cs., Rábold R., Gál J. cserék: Németh G., Merczel J., Bogáti P., Bódi L., Totika B., Kis R. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Győzni érkeztünk Kistarcsára ahol tudtuk, hogy két igen rutinos jatékos mellett tehetséges fiatalok ellen fogunk játszani. Mi a támadó focit részesítjük előnyben, a hazai csapat sajnos arra rendezkedett be, hogy minél jobban tördelje a játékunkat és kontrákkal operáljon. Sajnos ez most nyerő taktika volt. Míg mi sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, addig ők csak a saját kilences vonalukon állva védekeztek és az első félidő utolsó másodperceiben egy megpattanó labda után megszerezték a vezetést. A második félidőben méginkább odaszögeztük őket a saját kapujukhoz, de fortuna ezúttal sem velünk volt. A végén ismét betalált a hazai csapat, így fájó 2:0-s vereséget szenvedtünk.

Következő mérkőzés:

2018.01.29., hétfő, 21:30, Tápiószentmárton

KINCSEM LOVASPARK II - MAGLÓDI TC

U14farsang.jpg

Partnereink