GYŐZELEM A SZOMSZÉDVÁR ELLEN

Az NB II. Keleti csoportjában szereplő futsal csapatunk az ellen a Gyömrő ellen játszotta soros bajnokiját, akiknek a csarnokát mi is hazai pályának tekintjük. Ezúttal a mi pályaválasztásunk mellett léptünk küzdőtérre és népes szurkolótáborok előtt három gólos győzelemnek örülhettünk.

Férfi Futsal NB II, Kelet, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - UFC GYÖMRŐ 4 - 1 (3 - 1)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Kovács p. (Pápai Z., Mezei Á.)

gól: Gál J. 8p, Poncok Cs. 13p, Szűcs R. 16p, Gál J. 30p ill. Horváth L. 20p

sárga lap: Sipos A. ill. Maxim G.

 

Maglódi TC: Lipők B. - Ponczok Cs., Totika B., Sipos A., Gál J. cserék: Németh G., Merczel J., Dalmady I., Szűcs R., Greskó G., Bartha Sz. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A hazai pályán játszó vendég, Gyömrő csapata a vártnak megfelelően a védekezésre rendezkedett be és ezt is játszotta az egész mérkőzés folyamán. Szerencsére az első félidőben néhány szép kombináció után két gólos előnyt szereztünk és 3-1-es eredménnyel mehettünk a szünetre. A második játékrész elejét, már-már szokásos módon, ismét álmosan kezdtük, de igen hamar, mindössze néhány perc elteltével újra átvettük a találkozó irányítását és Gál József egyéni akciója után beállítottuk a 4-1-es végeredményt! Köszönjük szépen a kilátogató nézőknek a sportszerű szurkolást és hogy közel telt ház előtt játszhattuk le a szomszédvár rangadót. További sok sikert kívánunk a Gyömrőnek a bajnokságban!

 

U7_2022.jpg

Partnereink