ASZTALITENISZ: NEM BÍRTUNK AZ ÉLLOVASSAL

A Maglód I. szoros csatában ugyan, de kikapott a tabella élén veretlenül álló Budaörs ellen. A Maglód II. viszont megszerezte első győzelmét.

Maglódi TC II.

Az elmúlt hétvégén mind az első, mind második csapatunk itthon játszott. Noha tisztában voltunk vele, hogy a Budaörs kiváló játékerőt képvisel és már tavaly is sok borsot törtek az orrunk alá, azért reménykedtünk, hogy talán most sikerül a visszavágás. Szokás szerint mindenki játszott mindenkivel és két-két páros is összemérte erejét, de a találkozó hajrájában három meccset is elveszítettünk és végül összesítésben 11-7-es vereséget szenvedtünk. Tombor Attila, azért külön dicséretet érdemel, hiszen három egyéni meccsét is megnyerte.

A második csapat a korábban az első csapat által 18-0-ra elpáholt King-Pong SE-vel találkozott és ha kicsit szorosabban is, de magabiztos nyert és szerezte meg első győzelmét. A krónikához az is hozzá tartozik, hogy csapatunk egyel kevesebb fővel, tehát három emberrel állt ki. Minden meccsüket megnyerték Preiner Attiláék, így az öt elveszített mérkőzés a hiányzó ember ki nem állásának az eredménye.

PEST MEGYE "B" DÉL

9. forduló:

MAGLÓDI TC I. - BUDAÖRSI SC 7 - 11

győztes meccsek: Bódi I. - Márton B. párosban, Tombor A. 3, Márton B., Bódi I., Starostiák J.

MAGLÓDI TC II. - KING-PONG SE II. 13 - 5

győztes meccsek: Kiss F. - Preiner A. párosban, Kiss F. 3, Preiner A. 3, Losó Gy. 3

 

-------

U132014.jpg

Partnereink