14. forduló

Az U21-es góllövőlistát vezető Földi Dániel szombaton előbb megrúgta élete első NB3-as gólját a felnőttben, majd a már taglalt körülmények között elveszített váci végjátékban annyira felbosszantotta magát, hogy vasárnap négy (!) gólt vágott a Veresegyház hálójába, igaz itt is egy utolsó percben kapott gól lett a vesztünk. Reméljük azért a lelkesedése megmaradt és hétvégén a Szentlőrinc ellen minden keserűségét megbosszulhatja!

 

Tabellák ITT.

NB II. Közép-Kelet 14. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - VERESEGYHÁZ VSK 4 - 5 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion jv: Nemes A. (Lamos B., Bódy B.)

gól: Földi D. 4 ill. Szabó T. 3, Grezner D., Németh B.

sárga lap: Gecse M., Kardos Sz. ill. Szabó T., Csonka G.

kiállítva: Igrici D. 93. percben (második sárga lap után) ill. Grezner D. 73. percben

Maglódi TC: Nagy Cs. - Merczel Z. (Bíró T. 65p), BENCSIK R., KARDOS SZ., Sebők D., Szegedi M. (Gecse M. 46p), Molnár P. (Berta B. 58p), Silberer R. (Greskó G. 58p), Igrici D., FÖLDI D., Pilny M. (Kiss P. 65p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Sajnos vereséget szenvedtünk, pedig többször is eldönthettük volna a három pont sorsát. 3-1-es vezetésünk alatt hatszor is ziccerbe kerültünk, de mindannyiszor pontatlanok voltunk és nem tudtuk tovább növelni az előnyünket. Ahogy ilyenkor lenni szokott az ellenfelünk belelkesült és sajnos megfordította a találkozót. Ezt még egalízálni tudtuk, de az utolsó percben egy szerencsétlen szituáció után végül vereséget szenvedtünk.

 

U212015.jpg

Partnereink