BRILLIÁNS MÁSODIK JÁTÉKRÉSZ

A vasárnapi öt gólos győzelem után ezúttal hattal nyert az U21.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Vecsés, amit az első félidőben egalízáltunk, majd a szünet után húsz perc alatt gólok sorával büntettünk. U21-es csapatunk két győzelmével és 12-1-es gólkülönbségével villámrajtot vett a bajnokságban.

U17-es csapatunk az utolsó pillanatban későbbre halasztotta Vecsés elleni találkozóját.

 

Sebők Dániel háromszor köszönt be a második félőben a Vecsés kapujába.

 

NB II. Közép-Kelet 2. forduló:

U21 VECSÉS FERIHEGY - MAGLÓDI TC 1 - 7 (1 - 1)

Budapest, Malév-pálya

gól: Sebők D. 3, Földi D. 2, Molnár P., Silberer R.

sárga lap: Varnyú R.

 

Maglódi TC: Nagy Cs. (Dezső K. 46p) - Kardos Sz., Bíró T., Gyuga O. (Szegedi M. 73p), Varnyú R. - MERCZEL Z., Silberer R., Berta B. (FÖLDI D. 46p), MOLNÁR P. - Bartha Sz., SEBŐK D.

 

Filácz Imre (edző): Úgy érzem a nagyobb tudás győzött. Az első félidőben fizikálisan felöröltünk az ellenfelünket, majd a szünet után hamar eldöntöttük a mérkőzés sorsát és ilyen különbséggel is megérdelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!

 

A találkozóra kilátogatott Bajor Tibor, a felnőtt csapat edzője, aki következőket mondta: "Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez. Nehezen indult, de sima mérkőzés lett. Külön öröm, hogy a felnőtt csapattal edző játékosok, hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, mind lelkesedést, mind a gólerősséget nézve. Így tudják húzni felfelé a fiatalabb társaikat, példát mutatva, nem elérhetetlen az első csapat kerete"

U132014.jpg

Partnereink