U19: MEGDOLGOZTUNK AZ EGY PONTÉRT

Ifjúsági együttesünk teljesítményét nagyban meghatározza, hogy van-e kapusa a csapatnak vagy nincs. Schritt Martin (képen) eddig kétszer nem tudott (egyszer iskola, egyszer betegség miatt) a csapattal tartani, aminek két nagy vereség lett az eredménye. Ha viszont pályán volt a rendkívül tehetséges, a felnőtt gárda keretében is számításba vett kapus, garantált lett a pontszerzés. Így volt az elmúlt hétvégén az Aszód ellen is, amikor Dobó-Kocsis Márk és Juhász Dániel góljainak köszönhetően a 8. percben már két gólos előnyben voltunk, ám az aszódi Dánguly mesterhármasát követően a 64. percre már hátrányba kerültünk. Csapatunk tartását mutatja, hogy az utolsó percig képes volt küzdeni, és ez ki is fizetődött, hiszen a 86. percben Fekete Dániel gólja a pontmentést eredményezte. Csapatunk eddig hét pontot szerzett a bajnokságban, úgy hogy az egyik legfiatalabb átlagéletkorú a mezőnyben. Míg a csapatok zömében öt túlkoros (1999-2000-esek) is pályára lép, nálunk jó ha kettő van, ráadásul a keretben sokan még csak 15-16 évesek.

Pest megyei bajnokság, Keleti csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - ASZÓD FC 3 - 3 (2 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szalma L. (Szőke L.)

gól: Dobó-Kocsis M., Juhász D., Fekete D. ill. Dánguly T. 3

sárga lap: Fekete D., Skultéty D. ill. Dánguly T.

Maglódi TC: SCHRITT M. - Juhász D. (Németh M. 75p), Ofella G., Fekete D., Muhi V., Skultéty D., Kovács M., Teiner G., Nagy L., Dobó-Kocsis M. (Varga V. 75p), Varga D. (Nagy A. 62p)

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): A szív diadala volt az Aszód elleni pontszerzés. A csapat minden tagja hatalmas dicséretet érdemel, hiszen utolsó percig nem adták fel a játékosok és minden erejüket beleadták abba, hogy ne hagyjuk el vesztesen a pályát. Persze sokat jelentett az is, hogy egy olyan képességű kapus állt a kapuban, mint Schritt Martin. 

U132014.jpg

Partnereink