U19: KISTARCSÁN GYŐZTÜNK A BAJNOKI RAJTON

Az előző bajnokságban a bronzéremről éppen csak lemaradó U19-es csapatunk sikerrel kezdte az új bajnoki idényt. Az idén összevont megyei I. osztályú bajnokságban szereplő együttesünk 2-1-es győzelmet aratott a Kistarcsa vendégeként.  Fábián Dániel és Sengel Tibor (képünkön) góljaival már a 12. percben két gólos volt az előnyünk, ami után a második félidőben ugyan szépíteni tudott a Kistarcsa, de a játékunk alapján három pontot így is megérdemelten kaszíroztuk be.

U19 Megyei I. osztály, 1. forduló:

U19 KISTARCSA - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 2)

Kistarcsa, jv: Soós K. (Pallai P.)

gól: Illés R. ill. Fábián D., Sengel T.

sárga lap: Illés R.

Maglódi TC: BLAHÓ B. - SENGEL T., Papellás P., Fábián D. (Filácz K. 78p), ÓVÁRI K., GYÖRGYLŐRINCZ ZS., Szász R. (Skultéty D. 55p), Gyuga O., GYÖNGYÖSI B., Kecskeméti Á., Kanalas K.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): A szezon első meccse mindig nagyon nehéz, ezért is örülök, hogy sikerült három pontot szereznünk. Az első félidő alapján négy-öt góllal kellett volna vezetnünk, de lehetőségeink egy részét vagy kihagytuk, vagy a játékvezető fosztott meg minket a találatunktól. A mérkőzés végére kicsit elfáradtunk és magunkra húztuk az ellenfelünket, de egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink