U19: LECSÚSZTUNK A DOBOGÓRÓL

Ifjúsági csapatunk szombaton az éllovas Pilis együttesét fogadta, ahol nekünk a bronz, míg a vendégeink számára az aranyérem volt a tét.

Kiegyenlített mérkőzést vívtunk ellenfelünkkel, ám végül, egy két perces rövidzárlatnak köszönhetően ellenfelünk örülhetett a győzelemnek. Filácz Imre csapatának a tavaszi szezonban sok nehézséggel kellett szembenéznie, ennek is tudható be az, hogy végül csak a negyedik helyen végeztünk. Ettől függetlenül minden dicséretet megérdemelnek a srácok, hiszen a megyei bajnokság legerősebb csoportjában, így is sokáig az élen álltak, sőt a múlt héten a Felsőpakony legyőzésével az aranyéremért folyó csatában a mérleg nyelvévé váltak. Reméljük a következő pontvadászatban még előrébb léphetünk!

Megyei I. osztály, Kelet, 27. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - PILISI LK 0 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Török I. T. (Ferenczi D.)

gól: Lasán B. 2

sárga lap: Bíró T., Szegedi M., Gyöngyösi B. ill. Korsós Z., Dávid B., Gelbmann B.

Maglódi TC: Nagy Cs. - SZÁSZ B., Bíró T., Gruber B., MERCZEL Z., Berta B. (Szász R. 75p), SENGEL T., Szegedi M. (Fábián D. 70p), Gyuga O., Kecskeméti Á., GYÖNGYÖSI B.)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok a Pilisnek a bajnoki címhez! Az egyik legszervezetebb csapat nyerte meg a bajnokságot. Játékosaim mindent megtettek a mérkőzésen, méltó ellenfelei voltunk riválisunknak, ám a második félidőben egy pár perces rövidzárlat következtében kapott két gyors gól megpecsételte sorsunkat.

A bajnokság végeredménye:

--------

futsal202209.jpg

Partnereink