29. forduló

BAJNOK A MAGLÓDI TC-TESTVÉRISÉG SE

Minden korosztályunk a Veresegyház fiataljaival játszott, amiből riválisunk jött ki jobban. A mi szempontunkból egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérleg. Egyszem diadalunk az U14 nevéhez fűződik, akik semmit nem bíztak a véletlenre. Ellenállhatlan játékot produkálva tetemes, hét gólos előnyhöz jutottak az első félidőben, amit a másodikban is megtoldtak eggyel, így a szükséges egy helyet három pontot gyűjtve megszerezték a hőnáhított aranyérmet! Az U15 "hatpontos" mérkőzést vívott a Veresegyházzal. Jól játszottak a srácok, de ez csak egy pontra volt elég, miután az első félidőben büntetőt hibáztak.

NB II. Közép-Kelet 29. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - VERESEGYHÁZ VSK 2 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Góga Cs. (Kun A., Hagyó A.)

gól: Véglás R., Mészáros T. ill. Hódos D., Monori D.

sárga lap: Gyöngyösi O.

Maglódi TC: Morocz I. - BAJOR T., Papellás P., NAGY L., Skultéty D., Muhi V. (Szabó S. 64p), SLEZÁK G. (Greskó L. 68p), VÉGLÁS R., Unger K. (Gulás M. 41p) KANALAS K., MÉSZÁROS T.

Bíró Roland (edző): Nagy iramú, küzdelmes mérkőzésen egy kihagyott büntetőn múlott a győzelmünk. Több helyzetünk volt, jól és kombínatívan játszottunk, de két egyéni hiba miatt kétszer hátrányba kerültünk. Csapatunk tartását bizonyítja, hogy mindkétszer ki is egyenlítettünk, ezért gratulálok a csapatnak.

-----

a játékosok Katona Tamás edzőt dobálják!

 

NB II. Közép-Kelet 29. forduló:

U14 MAGLÓDI TC-TESTVÉRISÉG SE - VERESEGYHÁZ VSK 8 - 0 (7 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kun A. (Hagyó A., Góga Cs.)

gól: Balogh L. 3, Vígh Gy. 2, Pusztai D., Lados-Tóth M., Tóth B.

sárga lap: Lénárt S.

Maglódi TC-Testvériség SE: Nagyistván B. - Csordás D. (Ambrózi Á. M. 41p), Lénárt S., Fehértói G., Kozma P., Dózsa R. (Deme G. 41p), Marosi N., Kovács G. (Lados-Tóth 21p), Vígh Gy. (Tóth B. 41p), Pusztai D. (Komlódi M. 41p), Balogh L. (Ács B. 41p)

Katona Tamás (edző): Az első félidőben nagyon kreatívan és jól futballoztunk, amihez eredményesség is párosult. A szünet után kicsit vissza vettünk a tempóból, így a támadásainkba is több hiba csúszott. Köszönöm a Veresegyháznak, hogy tíz emberrel is vállalták és végig játszották a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak a bajnoki címhez, de ettől függetlenül a hátralévő két mérkőzésünkön is győzelemre játszunk. Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

 

 

U212015.jpg

Partnereink