25. forduló


NB II. Közép-Kelet 25. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 1 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Sára F. (Simon II. J., Sirankó F.)

gól: Mészáros T. ill. Kelemen D.

sárga lap: Mészáros T.

Maglódi TC: Morocz I. - Nagy L., Papellás P., Gulás M., Tukacs T. (Kovács G. 51p), Unger K., Slezák G. (Greskó L. 70p), Véglás R., Muhi V., Mészáros T., Kanalas K. (Teiner G. 74p)

Bíró Roland (edző): Nem a legjobb előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen hárman betegség miatt nem tudtak jönni, két emberrel pedig az U17-et segítettük. Ennek ellenére végre hittünk magunkban és szépen játszva szövögettük a támadásainkat. Az első félidőben lényegesen több lehetőségünk volt, mint ellenfelünknek, de gólt szerezni nem tudtunk. A szünetet követően már feljavult a Tápiószecső játéka és a vezetést is megszerezték. Örülök, hogy nem estünk össze és hamar kiegyenlítettünk. A mérkőzés végén Morocz István büntetőt fogott, majd a mi hagytunk ki egy hatalmas ziccert. Összességében igazságos döntetlen született.

Tábori Zoltán (edző, Tápiószecső FC): A mai napon sajnos ismét tartalékosan, csere nélkül kellett felállnunk, sőt tovább rontotta helyzetünket, hogy mezőnyjátékosként játszó egyik kapusunk már az 5. percben lesérült és bár hősiesen végig fennmaradt a pályán, ám valójában szinte végig emberhátrányban voltunk. Kár a kihagyott büntetőért, de az igazat megvallva ma nem érdemeltünk három pontot. ( forrás: www.tapioszecsofc.hu )

-----

NB II. Közép-Kelet 25. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 6 - 1 (5 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Simon II. J. (Sirankó F., Sára F.)

gól: Balogh L. 2, Fehértói G. 2, Pusztai D., Kovács G. ill. Kelemen D.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Lénárt S. (Deme G. 41p), Ács B., Vígh Gy. (Ambrózi Á. M. 41p), Komlódi M., Fehértói G. (Lados-Tóth M. 41p), Kovács G. (Tóth B. 41p), Marosi N., Pusztai D., Balogh L.

Katona Tamás (edző, Maglódi TC-Testvériség SE): Az utóbbi idők jó teljesítménye után most egy nagyon gyenge színvonalú meccset játszottunk. A sorozatos meccsterhelés ezen a találkozón jött ki a csapaton. Elmarasztalni azonban nem lehet a játékosokat, hiszen folyamatosan nem lehet csúcsformában szerepelni. A csapat erejét mutatja, hogy így is gólokkal tudtuk nyerni!  További sok sikert kívánok a Tápiószecső csapatának!

Tábori Zoltán (edző, Tápiószecső FC): A nagyarányú vereség ellenére gratuláció illeti a szecsői srácokat, hiszen végig kitartóan küzdöttek, sőt a második félidőt sikerült döntetlenre hozniuk a listavezető ellen. ( forrás: www.tapioszecsofc.hu )

felnottcs220914.jpg

Partnereink