22. forduló

MEGNYERTE AZ U14 A "SZUPERRANGADÓT"

November óta először kapott gólt, gólokat az U14, de ez sem akadályozta meg őket abban, hogy a második helyzett Honvéd elleni nagyon fontos találkozón begyűjtsék a három pontot. Noha a Bp. Honvéd kétszer is vezetni tudott, az első félidő végére 3-2-vel már Katona Tamás fiainál volt az előny. A második játékrészben már csak egy, a Maglódi TC-Testvériség SE volt a pályán és további három góllal biztosították be a győzelmüket. Örömteli, hogy a sikerből az U15 alapembere Nagy Levente (képünkön) is tevékenyen kivette a részét. Az U15 rendkívül visszafogott első félidőt produkált a Magyar Futball Akadémia növendékei ellen. Ugyan a szünet után kicsit összekapták magukat, de így is 8-1-es vereséget szenvedtek. 

 

 

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - BP. HONVÉD-MFA 1 - 8 (0 - 6)

Budapest, Testvériség SE Sporttele, jv: Domokos L. (Fuhrmann P., Kozenkai B.)

gól: Kanalas K. ill. Nagy K. 3, Soltész I. 2, Csaba D. 2, Balogh D.

sárga lap: Skultéty D., Mészáros T.

Maglódi TC: Morocz I. - Bajor T. (UNGER K. 41p), Fodor E., Kovács G. (Skultéty D. 41p), Gulás M., Greskó L. (MUHI V. 41p), Papellás P., VÉGLÁS R., Mészáros T. (Kormány B. 70p), Slezák G. (Tukacs T. 58p), Teiner G. (Kanalas K. 41p)

Bíró Roland (edző): Az első félidőben minősíthetetlenül gyengén, az ellenfél kapujára veszélytelenül futballoztunk. Szünet után már több elképzelés volt a játékunkban, kapufát lőttünk, gólt is szereztünk, de ez már csak a kozmetikázáshoz volt elég. Az első félidő alapján ilyen különbséggel is megérdemelt vereséget szenvedtünk.

-----

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - BP: HONVÉD-MFA 6 - 2 (3 - 2)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep, jv: Kozenkai B. (Fuhrmann P., Domokos L.)

gól: Deme G. 2, Balogh L., Pusztai D., Vígh Gy., Dózsa R. ill. Csaba D., Ladányi G.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Nagy L. (Csordás D. 60p), Dózsa R., Lénárt S., Vígh Gy., Kovács G. (Komlódi M. 77p), Fehértói G., Kozma P. (Lados-Tóth M. 54p), Balogh L. (Ács B. 77p), Pusztai D. (Ambrózi Á. M. 77p), Deme G. (Marosi N. 54p)

Katona Tamás (edző): Rangadót játszottunk a Honvéd ellen, ahol a szép játék helyett inkább a küzdelem dominált. Mind fizikálisan, mind mentálisan ellenfelünk fölé tudtunk nőni, így megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a srácaimnak, nagyon büszke vagyok rájuk!

U15maglod.jpg

Partnereink