9. forduló

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U15 KISE - MAGLÓDI TC 12 - 0 (7 - 0)

Budapest

sárga lap: Mészáros T.

 

Maglódi TC: Kormány B. (Morocz I. 41p) - Nagy L., Muhi V., VÉGLÁS R., PAPELLÁS P. - Seletye T. (Kovács G. 41p), Greskó L. (Slezák G. 41p) - Baranyai Zs. (Unger K. 41p), Mészáros T., Tukacs T. (Skultéty D. 41p) - Kanalas K.

 

Bíró Roland (edző): Hét meccset játszottunk eddig és még egyszer sem tudtunk felállni a legerősebb csapatunkkal. Mindig hiányzik legalább egy meghatározó játékosunk, amitől akadozik a gépezet. Nem is emlékeztetett a játékunk a múlt hetire és teljesen megérdemelt nagyarányú vereséget szenvedtünk. Innentől remélem elkezdünk szorosabb meccseket játszani.

 

NB II. Közép-Kelet 9. forduló:

U14 KISE - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 1 - 7 (1 - 2)

Budapest

gól: Pusztai D. 3, Tóth B. 2, Vígh Gy., Balogh L.

sárga lap: Fehértói G.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Lénárt S., Dózs R., Vígh Gy., Kozma P. (Ács B. 41p), Kovács G., Fehértó G., Pusztai D., Tóth B., Balogh L. (Ambrózi Á. 50p), Marosi N. (Deme G. 41p)

 

Katona Tamás (edző): A KISE egy nagyon jó csapat benyomását keltette az első félidőben, ám a másodikban elfáradtak és így nyerni tudtunk, de ez egy nagyon gyenge teljesítmény volt a csapatomtól. Az elmúlt héten nem raktunk semmit abba a bizonyos "kalapba" és nem is tudtunk a hétvégén kivenni belőle semmit. Gyerekek vagyunk még nagyon. tehát nem meglepő a teljesítmény ingadozás. További sok sikert kívánok a KISÉ-nek! Hajrá Tesi Hajrá Maglód !!!!

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink