8. forduló

Játékvezetői segítséggel veszítette el veretlenségét az U21. Először tudott nyerni az U15.

A Hatvan ellen diadalt arató U15

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - HATVAN 4 - 0 (1 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Fodor E. 2, Szever Á., Kanalas K.

 

Maglódi TC: Morocz I. (Kormány B. 74p) - Nagy L., Fodor E., Muhi V., Papellás P., Szécsi M. (Kovács G. 47p), Greskó L. (Slezák G. 41p), Baranyai Zs. (Mikó Sz. 41p), Szever Á. (Skultéty D. 41p), Mészáros T., Kanalas K.

Bíró Roland (edző): Szerettük volna meglepni az ellenfelünket és ez most sikerült is. Örülök, hogy a csapat betartotta a taktikai utasításokat és szívvel-lélekkel küzdött. Gratulálok a fiúknak a teljesen megérdemelt győzelemhez!

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - HATVAN 6 - 0 (4 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Pusztai D. 2, Balogh L., Vígh Gy., Kovács G., Tóth B.

sárga lap: Kovács G.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. (Krattinger A. 68p) - Lénárt S., Dózsa R. (Simák T. 68p), Vígh Gy., Kozma P., Kovács G., Fehértói G. (Tóth B. 41p), Lados-Tóth M., Balogh L. (Deme G. 41p), Marosi N. (Ambrózi Á.), Pusztai D. (Ács B. 61p)

Katona Tamás (edző): A mérkőzésen kreatívan, bátran és agresszívan fociztunk aminek az lett az eredménye hogy az ellenfél egyszer sem tudott eljutni a kapunkig. Bár a Hatvan volt az egyetlen csapat, akik a földön akartak focizni ellenünk és nem csak a rúgd és fuss taktikát alkalmazzák. További sok sikert kívánok a Hatvannak.

U14masodik.jpg

Partnereink