5. forduló

TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - VECSÉS 30 - 0!!!

Az elmúlt héten az is kiderült nagyon jó "házasságot" kötöttünk, ugyanis bőséges a hozomány. Az U14-es, Testvériségtől kapott korosztályunk valósággal berobbant az NB II mezőnyébe. A múlt héten lejátszott Vecsés elleni, második fordulóból bepótolt találkozón Katona Tamás edző csapata valósággal kiütötte ellenfelét. 30! 30-0-ra verték meg a Vecsést, amivel természetesen a tabella élére ugrottak. Érdekesség, hogy a csapat minden tagja legalább egy gólt rúgni tudott. Szombaton a Gödöllő ellen az első szorosabb meccsüket is megvívták, de a győzelmükhöz ezúttal sem fért kétség.

Sajnos az U15 továbbra is pont nélkül áll, igaz itt a várakozások is jóval szerényebbek voltak, mint a többi korosztályunknál.

Tabellák: ITT

 

NB II. Közép-Kelet 2. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC  - VECSÉS FC 30 - 0 (14 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Balogh L. 9, Pusztai D. 3, Marosi N. 3, Tóth B. 2, Kovács G. 2, Ács B. 2, Lados-Tóth M. 2, Dózsa R., Fehértói G., Lénárt S., Deme G., Nagyistván B., Vígh Gy., Kozma P.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B. (Deme G. 41p), Dózsa R., Lénárt S. (Vígh Gy. 41p), Kozma P., Kovács G., Fehértói G. (Lados-Tóth M. 41p), Pusztai D., Marosi N., Balogh L., Tóth B.

Balogh Lajos (U14) négy bajnokin tizenhárom gólt szerzett, amivel vezeti a góllövőlistát.

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U14 GÖDÖLLŐI SK - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 2 - 4 (1 - 1)

Gödöllő

gól: Pusztai D., Tóth B., Vígh Gy., Balogh L.

sárga lap: Lados-Tóth M., Lénárt S., Deme G., Tóth B.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B. (Simák T. 78p), Dózsa R., Lénárt S. (Vígh Gy. 29p), Kozma P., Kovács G., Fehértói G., Pusztai D., Marosi N. (Lados-Tóth M. 41p), Balogh L., Tóth B. (Deme G. 68p)

Katona Tamás (edző): A Vecsés elleni elmaradt mérkőzésünket játszottuk le szerdán. A Tököl elleni mérkőzéssel szemben a helyzeteinket most belőttük ráadásul nagyszámban, így igen meggyőző fölénnyel nyertünk. Sok sikert kívánok a Vecsés csapatának a későbbiekben. Szombaton a Gödöllő elleni rangadót műfűvön játszottuk. Ritkán játszunk ilyen talajon és ez látszott is az első húsz percben. Idővel fokozatosan sikerült felvenni a ritmust és összességében nagyobb is lehetett volna a különbség a találkozó végén. Nagy iramú mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. Ha minden meccsen hasonló tempó lenne annak nagyon örülnénk mivel csak az ilyen meccsekből lehet tanulni. Sok sikert kívánok a Gödöllőnek! Hajrá Tesi!!!!! Hajrá Maglód!!!!

 

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

 

U15 GÖDÖLLŐI SK - MAGLÓDI TC 9 - 0 (7 - 0)

 

Gödöllő

 

Maglódi TC: Morocz I. - Nagy L., Papellás P., MÉSZÁROS T., Szever Á. - Tukacs T., Kovács G., - Maradics M. (Kormány B. 54p), FODOR E., Baranyai Zs. (Greskó L. 57p) - KANALAS K.

 

Bíró Roland (edző): Kilenc hiányzó játékos egy nálunk előrébb tartó csapatot is érzékenyen érintene, nem hogy minket. Ettől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az első félidőben annyi vér volt bennünk, mint egy csapat óvodásban. Örülök, hogy legalább a második félidőben odatettük magunkat Ez esetünkben hat-hét helyzetet és csak két kapott gólt jelentett.

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink