5. forduló

Az U21 és U17 is remizett az Airnergy csapataival szemben, igaz ellentétes szájizzel fogadhattuk a lefújás pillanatát, ugyanis az U21 a 92. percben kapott góllal veszített pontokat, míg az U17 a találkozó vége előtt három perccel egy Sengel Tibor találattal mentett meg legalább egy egységet. Az U21 tehát hiába szerzett hazai pályán négy gólt ellenfelével szemben az eddigi száz százalékos teljesítményének sajnos búcsút kellett intenünk, de a vezető pozícióját még mindig őrzi a Baranyai Pál és Filácz Imre által gardírozott társaság. Másik korosztályuknál ugyanakkor létszámhiánnyal küzdenek. Vasárnap csak 12 emberrel tudott kiállni az U17 és, ha ez még nem lenne elég baj ráadásként Gruber Bálintot is kiállítottál, így a hatodik fordulóban méginkább törheti a fejét a két szakvezető.

Tabellák: ITT

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - AIRNERGY 1 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Sengel T.

sárga lap: Óvári K., Sengel T.

kiállítva: Gruber B. (a 86. percben)

 

Maglódi TC: Hamza K. - KOVÁCS B., Hollósi B. (Hornyák M. 69p), ÓVÁRI K., Wéber K., Gyöngyösi B., Filácz K., SENGEL T., FÁBIÁN D., Szász B., Gruber B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

Baranyai Pál (edző): Éppen csak kitudunk állni, ezért gratulálok annak a tizenkét embernek, aki játékra jelentkezett. Noha kiemeltem egy-két embert, de az egész csapatot dicséret illeti, mert az utolsó pillanatig küzdött, amivel legalább egy pontra rá is szolgált.

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink