UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Elveszített rangadót, bravúros győzelmet és felbeszakadt mérkőzést hozott április utolsó hétvégéje utánpótlás korsztályaink számára. A forduló előtt élen álló U17-es csapatunk a második helyezett Vecsés együtteséhez látogatott és bár a találkozó nagy részében domináltunk, ellenfelünk kevesebb lehetőségével jobban tudott sáfárkodni, így ők jutottak a három ponthoz és ezzel együtt a vezető pozícióhoz a tabellán. U14-es korosztályunk viszont igen nagy "skalpot" gyűjthetett be, hiszen a a dobogóért küzdő, az ősszel még tíz góllal jobbnak bizonyuló Angyalföldi Sportiskola gárdáját fektette két vállra. Ellenfelünk játékosai igen nehezen viselték együttesünk szemmel is látható fejlődését, melynek következménye egy - U14-es korosztályban nem jellemező - kiállítás is lett. U13-as csapatunk a létszámhiányosan érkező Kartal együttesét fogadta és bár Kopunovics edző is csökkentette pályára lépő játékosaink számát a kiegyenlítettebb mérkőzés érdekében, a találkozó így sem ment végig, mert sérülések miatt, 11-1-es állásnál az 55. percben félbeszakadt az összecsapás.

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 7. forduló:

FERIHEGY-VECSÉS - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 2 (1 - 0)
Vecsésjv: Kiss T. Z. (Boros D.)

gól: Schleier Sz. 2, Tasnádi J. 2 ill. Kovács Bálint, Gyenes G. (11-esből)

Maglódi TC: Molnár Zs. - Pápa N., Karajos K., Matók B. (Nagy Botond 80p), Pápa R., Kovács Bálint, Kovács Barnabás (Széles D. 61p), Kiss K., Béres A. (Szémann B. 67p), Gyenes G., Lengyel R.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Hetven percig mi uraltuk a mérkőzést, de két-három védekezési hibánk mégis megpecsételte a sorsunkat. A vereség ellenére gratulálok a játékosaimnak, mert jó teljesítményt nyújtottak, szépen játszottak. Van még három forduló, amiből szeretnénk mindet megnyerni aztán meglátjuk az mire lesz elég.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 20. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ANGYALFÖLDI SPORTISKOLA 2 - 1 (1 - 0)
Kertész Károly Stadion, jv: Rózsa N.

gól: Béres G., Molnár Cs. ill. Marozs L.

kiállítva: Szabó M. (ASI) az 55. percben (durva szabálytalanságért)

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Teplán Á., Béres G., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Balogh M. cserék: Ochtinszki T., Irsán L., Molnár Cs., Fülöp Zs.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak a mostani teljesítményhez, mely alapján kijavítottuk a múlt heti vereséget. Megőriztük hazai veretlenségünket, ami hatalmas fegyvertény. Az első perctől jobban akartuk a győzelmet, és ezzel a hozzáállással megleptük ellenfelünket. Jó volt látni, hogy mindenki nagyon koncentrálva futballozik, és próbálja az általam kért dolgokat betartani, és megvalósítani. Van még hova fejlődnünk, de a mérkőzés képe alapján megérdemelten nyertünk. Kiemelni nem akarok senkit, ez kőkemény csapatmunka volt. Ma és hétfőn még ünnepelhetünk kicsit, de kedden már edzésen az előttünk lévő következő mérkőzésre kell koncentrálni, hiszen a második helyezett látogat el hozzánk csütörtökön. Köszönjük a szurkolók biztatását, és a jövőben is várjuk őket szeretettel, hogy ilyen győzelmeket aratva együtt ünnepelhessünk a végén. Céljaink eléréséhez már csak három pont hiányzik, de amint meglesz akkor sem lesz megállás. Már csak hazai mérkőzések várnak ránk, remélem megőrizzük veretlenségünket, és emelt fővel fejezhetjük be a bajnokságot.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - KARTAL 11 - 1 (10 - 1) - az 55. percben félbeszakadt
Kertész Károly Stadion, jv: Risz D.

gól: Varga M. 3, Tóth R. 2, Vágó Zs. 2, Francenzovics D., Gyüre M., Gyurina M., Kovács L.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Francenzovics D., Vertetics Á., Herendi B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Nándori R., Haszán M., Tóth R., Kovács L., Szigeti V., Vágó Zs., Ombodi Sz.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink