UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Újfent eredményes hétvégét tudhat maga mögött nagypályás utánpótlásunk, hiszen ha nem is százszázalékos teljesítménnyel, de két győzelemmel és egy döntetlennel zártuk az elmúlt játéknapot. U19-es csapatunk nem lépett pályára, miután a Kismaros halasztási kérelmét elfogadtuk. A Baranyai Pál vezette U17 Pátyon vendégszerepelt és nyert 4-2-re, így előrelépve egyet a tabellán. Az U14 hazai pályán ikszelt a Halásztelek gárdájával és immár pontokban is látszik a fejlődésük, hiszen tavasszal már most több pontot gyűjtögettek, mint ősszel összesen. Szoros meccsen szerzett három az U13, amely az utolsó tíz percben fordította maga javára a mérkőzést.

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 4. forduló:

PÁTY - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 4 (1 - 2)
Páty, jv: Horváth A. (Vitárius G.)

gól: Heitler B. ill.Kovács Bálint 2, Lengyel R. (11-esből), Pápa R.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Karajos K., Pápa N., Lengyel R., Pápa R., Kovács Bálint, Kovács Barnabás (Nagy Balázs 63p), Kiss K., Gyorgyovics Z. (Tóth D. 46p), Béres A. (Szémann B. 77p), Gyenes G.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Úgy gondolom, hogy az egész meccsen jó teljesítményt nyújtottunk és megérdemelten szereztük meg a három pontot. Külön szeretném emelni Pápa Richárdot, aki mind a hozzáállásával, mind játékában kiemelkedőt nyújtott.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 16. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - HALÁSZTELEK 2 - 2 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rigó Zs.

gól: Béres G., Molnár Botond ill. Nagy N., Smidt B.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Ochtinszki T., Irsán L., Béres G., Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Csongor, Balogh M. cserék: Teplán Á., Kovács K., Balog B.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen elején letámadtuk az ellenfelünket, melynek hamar meg is lett az eredménye. Sajnos nem sikerült tovább növelni az előnyünket, és az ellenfél egy helyzetéből ki is egyenlített. A második félidőben megint jól kezdtünk, és ismét vezettünk, de sajnos ismét kiegyenlítettek. A győzelemhez még egy kicsi plusz hiányzott a csapatból, de emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Látszik a csapaton a fejlődés, de van még mit gyakorolnunk. Sokszor a nehezét szépen megcsináljuk, viszont az egyszerű dolgokat könnyen elrontjuk. A Halásztelek csapatának további sok sikert kívánok!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - GÖDÖLLŐ II. 3 - 2 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bugyi G.

gól: Gyüre M., Herendi B., Vágó Zs.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Francenzovics D., Vertetics Á., Herendi B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Kovács L., Szigeti V., Vágó Zs., Ombodi Sz., Nándori R.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Tartottam a találkozótól, mert kicsi koromtól kezdődően minden mérkőzést komolyan veszek. Minden összecsapásra a lehető legnagyobb koncentrációval, szorgalommal készülök, hiszen csak úgy lehet álmokat megvalósítani. Sajnos ezen a héten az edzéslátogatottságunk nem volt megfelelő, így a következő mérkőzésre való felkészülésünk sem volt megfelelő minőségű. Természetesen örömteli, hogy a gyerekek táncos és énekes tevékenységet is folytatnak, iskolai rendezvényeken vesznek részt, a hétvégi teljesítményünkre viszont ez most rányomta a bélyegét. Egy nagyon szimpatikus, jó és nagy játékosállománnyal rendelkező gödöllői csapattal találkoztunk, ahol az első félidőben rendben volt a játékunk, de a találkozó második felében nagyon kiütközött a fáradtság, ami talán kicsit mentális lehet, hiszen az erőnlétünk egyébként rendben van. Összjátékunkba sok hiba csúszott, sok párharcot veszítettünk el és ezeket kihasználva ellenfelünk fordítani tudott, viszont itt mutatkozott meg csapatom nagysága. A velük töltött nem rövid időszakom eredménye az is, hogy képesek voltak újult erővel, nagy elszántsággal folytatni a mérkőzést, hogy a kritikus utolsó tíz percben felállva képesek voltak kiharcolni a fordítást. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a heti nehézségek ellenére is képesek voltak nyerni, ráadásul gyönyörű gólokat szerezve. Fejlődésünk szempontjából végre egy nagyon jó bajnokságban szerepelünk, amiben igenis küzdeni kell a siker, a győzelem érdekében.

U15maglod.jpg

Partnereink