UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

A tavaszi szezon első - reméljük nem utolsó - hibátlan játéknapját produkálta utánpótlásunk. Mind a négy bajnoki versenyrendszerben szereplő korosztályunk felülmúlta soros riválisát és minden esetben meggyőző teljesítménnyel. Az U19 Veresegyházon szoros mérkőzésen szerzett nagyon értékes három pontot és állt a csoport élére. Baranyai Pál U17-es csapata 5-1-es győzelemmel feledtette a Vecsés elleni sajnálatos fiaskót. U14-es együttesünk tavaszi második diadalát aratta, most a Pénzügyőrt múlták felül 3-1-re. U13-as korosztályunk Dányban a hazai csapat hálójába hat gólt lőve szerezte meg idei első győzelmét.

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport 3. forduló:

VERESEGYHÁZ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1 (0 - 0)
Veresegyház, jv: Schenk B. (Schenk B., Schenk H.)

gól: Szalai M.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nádházi P., Borsi M. (Kádár D. 79p), Szalai M., Kertész Z., Földváry V., Bertalan H., Ernhöffer M., Buzás P., Tóth K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Először is óriási elismerés a csapatnak, csodálatosan játszottak a fiúk. Az egész mérkőzésen óriási fegyelemmel és nagy önbizalommal futballoztunk, a párharcokból legtöbbször mi jöttünk ki győztesen és taktikailag is megvalósítottuk az elképzeléseinket. Ilyen csapat szellemben, ekkora alázattal talán még soha nem láttam játszani a fiúkat. Még egyszer gratulálok a játékosaimnak, illetve a szakmai stáb tagjainak, Brusznyiczki Andrásnak és Szondi Gergőnek köszönöm a csapatért tett alázatos munkát! Egy csapat, egy cél! Hajrá Maglód!

---

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 3. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - KŐBÁNYÁÉRT E. 5 - 1 (3 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Stefkó D. (Báder M.)

gól: Kovács Bálint 3, Gyenes G., Pápa R. ill. Kiss R.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Karajos K. (Szémann B. 73p), Pápa N., Matók B. (Béres A. 56p), Lengyel R., Pápa R., Kovács Bálint (Nagy Botond 82p), Kovács Barnabás, Kiss K., Tóth D. (Gyorgyovics Z. 62p), Gyenes G. (Nagy Balázs 78p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Hazai pályán, győzelemmel sikerült feledtetni a múlt heti verségünket. Ellenfelünk nem játszott túl jól, ellenben mi pedig kellően magabiztos teljesítményt nyújtottunk és jó játékkal sikerült megérdemelten nyertnünk. Megyünk tovább, hogy céljainkat megvalósítsuk.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 15. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉNZÜGYŐR SE 3 - 1 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kozma J.

gól: Molnár Botond, Irsán L., Németh L. ill. Veres Á.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Irsán L., Béres G., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Csongor, Balogh M. cserék: Ochtinszki T., Lucza A., Balog B.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A mai mérkőzésen feledtetni szerettük volna a múlt heti fiaskót. Szerintem sikerült. Nehezen melegedtünk bele, de a végére felőröltük ellenfelünket, és megérdemelten nyertünk. A fejlődés látható a csapaton, meglátjuk ez mire lesz elég a bajnokság végén. Dolgozunk tovább, hogy minél többször győzelemmel vonuljunk le a pályáról. Köszönjük a szurkolást! További sok sikert kívánok a Pénzügyőrnek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 3. forduló:

DÁNY - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 6 (0 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Sirankó F.

gól: Gyurina M. 3, Herendi B. 2, Vágó Zs.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Francenzovics D., Vertetics Á., Herendi B., Gyurina M., Varga M., Tóth R. cserék: Haszán M., Szigeti V., Vágó Zs., Ombodi Sz., Nándori R.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Megint egy nagyon hasznos és jó mérkőzést játszottunk, ahol szép győzelmet arattunk. Szerényen megyünk tovább, tesszük a dolgunkat és már koncentrálunk is a következő találkozóra.

 

U132014.jpg

Partnereink