U16: VERESÉG A BAJNOKTÓL, MAJD ELŐZÉS AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN

Serdülő együttesünk összességében egy picit eredményesebb tavaszt produkált, mint amilyen az őszi szezon volt.

Az utolsó előtti játéknapon a bajnok Tárnok együttesét fogadtunk, amely ellenünk is igazolta, miért is végeztek bajnokságunk élén.  Ezután az utolsó fordulóban az Ócsa látogatott hozzánk, akik ellen a második percben ugyan hátrányba kerültünk, de arra hat góllal tudtunk válaszolni. A második félidőben ugyan zárkózott kicsit ellenfelünk, de az összesen négy gólt szerző Pap Levente találatával végül 7-4-re alakult a végeredmény. Győzelmünk azt is jelentette, hogy megelőztük ellenfelünket és a hatodik helyen zártuk a bajnokságot. Pap Levente 21 góljával 4. lett a góllövőlistán.

Megyei bajnokság, Déli csoport, 20. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - TÁRNOK 2 - 14 (0 - 6)

Kertész Károly Stadion, jv: Balogh II. Z. (Albert G.)

gól: Rosu R., Pap L. ill. Bara N. 8, Száraz Gy. 2, Molnár Á. 2, Szász K., Fülöp R.

Maglódi TC: Szemők L. - Tomka O., Jakab T., Németh K., Eperjesi B., Bóna D., Pap L., Juhász D., Adame D., Benyó B., Rosu R.

-----

Megyei bajnokság, Déli csoport, 22. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - ÓCSA VSE 7 - 4 (3 - 1)

Kertész Károly Stadion, jv: Tábi Z. (Berkes I.)

gól: Pap L. 4, Rosu R. 2, Fekete D. ill. Soltic L. 3, Mészáros F.

Maglódi TC: Szemők L. - Juhász D., Szabados T., Bauer L., Németh K., Rosu R., Fekete D., Benyó B., Adame D. (Bóna D. 52p), Eperjesi B., PAP L. 

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A bajnok dolgát nem igazán tudtuk megnehezíteni. A játék képe alapján megérdemelten nyerték meg a mérkőzést és a bajnokságot is. Az Ócsa ellen szépen sikerült búcsúznunk a bajnokságtól. A gyerekek átérezték az utolsó hazai mérkőzés fontosságát. Nem mondom, hogy jól játszottunk, de eredményesen és így megérdemelten nyertük meg a találkozót. Köszönöm szépen mindenkinek, a Testvériség játékosainak is, hogy segítettek nekünk és hétről-hétre a mi sikerünkért is harcoltak. Örülök, hogy megismertem őket. Remélem valamilyen formában folytatódik az együttműködés velük.

futsal202209.jpg

Partnereink