U16: NEM VOLTUNK EGY SÚLYCSOPORTBAN A TAKSONNYAL

Serdülő csapatunk az országos bajnokságban is szereplő Taksony csapatához látogatott, amely már tavaly is sok borsot tört az orrunk alá, hiszen az előző bajnokságban 29 gólt kaptunk tőlük két meccsen. Tizenötször most is megzörgették a hálónkat,ám sovány vigasz, hogy most egyszer mi is eredményesek tudtunk lenni.

Megyei bajnokság, Déli csoport, 7. forduló:

U16 TAKSONY SE - MAGLÓDI TC 15 - 1 (9 - 1)

Taksony, jv: Fuhrmann P. (Kéri I. Z.)

gól: Gráf A. 6, Szabó N. 3, Jóna G. 3, Bencsik Z., Gombos Á., Csete B. ill. Pap L.

Maglódi TC: Németh K. - Tomka O., Juhász D., Fekete D. (Szemők L. 56p), Adame D. (GICZI L. 46p), Bauer L., BERÉNYI K., Szarka D. (Bóna D. 56p), Pap L., OFELLA G. (Pászti Z. 68p), Rosu R.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel, ami az eredményen is látszik. Mind előre, mind a középpályás védekezésben nagyon keveset mutattunk, így pedig tálcán nyújtottunk át ellenfelünknek a három pontot. Kapott góljaink nagy része fejesgól volt. Úgy látszik túl sok jólfésűlt hajú játékos van a csapatomban, akik nem mernek fejükkel hozzáérni a labdához. Öröm az ürömben, hogy fiatal játékosaink egyre jobban megszokják az idősebb korosztály légkörét és egyre jobb teljesítményre képesek.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink