U16: NAGYOT KÜZDÖTTEK A SRÁCOK

U16-os csapatunk újabb hazai, immár harmadik bajnoki mérkőzését vívta vasárnap. A Dabas-Gyón elleni vereséget követően a Gyáli Lurkó csapatát fogadtuk akik, ellen igen rosszul indult a mérkőzés, hiszen negyedóra elteltével, a hibáinkat kihasználó vendégek háromgólos előnyre tettek szert. Ezután összeszedettebbé vált a játékunk, Rosu Richárd és Pap Levente révén egy gólra zárkoztunk. Újabb gólt szerzett ugyan a Gyál, de Rosu és Pap gondoskodott róla, hogy a szünet előtt már döntetlen legyen az állás. A második félidőben újra vendégek kerültek kétgólos előnybe - de mondani sem kell - Rosu és Pap, utóbbi utolsó percben értékesített büntetőjével, egalizálni tudtuk az eredményt. Csapatunk nagyot küzdött és közönség szórakoztató mérkőzésen megérdemelten szerzett pontot.

Megyei bajnokság, Déli csoport, 3. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - GYÁLI LURKÓ 6 - 6 (4 - 4)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Lamos B. (Juhász G.)

gól: Pap L. 3 , Rosu R. 3 ill. Csehó-Kovács R. 2, Csétai T. 2, Nagy Zs., Sándor B.

Maglódi TC: Fejes L. - Tomka O. (Adame D. 75p), Juhász D., Bauer L., Szemők L. (Szabó B. 66p), FEKETE D. (Berényi K. 57p), Bóna D. (Kovács M. 65p), Nagy D. (OFELLA G. 46p), Pászti Z. (PETRI N. 46p), PAP L., ROSU R.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Megérdemli a dicséretet a csapat, hiszen 0-3-ról döntetlenre hozta a találkozót. Győzhettünk is volna, hiszen lehetőségeink megvoltak hozzá, ám a vezetést egyszer sem tudtuk megszerezni. Ha képesek leszünk kombinatív játékban előrelépni, sikeresebbek is lehetünk. Örömteli, hogy az U14-es játékosok is jól szálltak be a mérkőzésbe és jól segítették a csapatot. Gratulálok a srácoknak!

U7_2022.jpg

Partnereink