U16: MAGUNKNAK TETTÜK NEHÉZZÉ A TALÁLKOZÓT

Serdülő együttesünk a szomszédos Ecser csapatát fogadta első bajnoki találkozóján. A keret az előző bajnoksághoz képest szinte teljesen átalakult és a tavalyi létszám problémákat orvosolva több játékost is igazoltunk a Rákospalotai Testvériség együttesétől.

A kevesebb játékossal érkező Ecsert az első pillanattól kezdve a kapujához szegeztük az első tíz percben számtalan ziccert kihagytunk és kapufát is rúgtunk, de gólt lőni csak a 16. percben tudtunk. Ezután újra helyzetek sora maradt ki, majd Pap Levente és Rosu Richárd révén a 36., 38. és 39. percekben három gólt szerezve négygólosra nőtt az előnyünk. A biztos előny tudata túl kényelmessé tett minket, amit hamar megbosszultak a vendégek és a szünetre kettőre apadt a különbség.

A második félidőben továbbra is erőteljes mezőnyfölényben játszottunk, de a belelkesülő vendégek újabb találattal egy gólra zárkóztak. Szerencsére az egyenlítés már elmaradt, sőt a 73. percben Kovács Máté passzát Pap Levente gólra váltotta, így végül, ha nehezen is, de megszereztük a győzelmet. Folytatás csütörtökön, hazai pályán a Dabas-Gyón ellen.

Megyei bajnokság, Déli csoport, 1. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - ECSER SE 5 - 3 (4 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Volentics E. (Dombai Sz.)

gól: Pap L. 3, Rosu R. 2 ill. Hommonai M. 3

Maglódi TC: Fejes L. - Juhász D., Petri N. (Adame D. 46p), Tomka O., Fekete D. (Németh K. 46p), Szemők L. (Szabó B. 57p), Bóna D. (Pászti Z. 55p), BAUER L., Nagy D. (Kovács M. 46p), PAP L., ROSU R.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Az összeszokottság hiánya miatt még nem volt gördülékeny a játékunk. Előre felé úgy gondolom megleszünk, viszont a védekezésünket még csiszolni kell!

U7_2022.jpg

Partnereink