U14: ROSSZABB GÓLKÜLÖNBSÉGÜNK MIATT MARADTUNK LE A DOBOGÓRÓL

U14-es csapatunk most sajnálhatja csak igazán, hogy véget ért a bajnokság, hiszen az utóbbi időben nagyon jó formát mutatva sorra érte el a szép eredményeket. Az elmúlt egy hétben három mérkőzés volt tervezve, amiből kettőt lejátszottunk, míg a most keddi, Úri elleni mérkőzés a nagy esőzés miatt elmaradt. Ellenük korábban már játszottunk volna, de a mostoha időjárás akkor is közbeszólt. Ismételt pótlás már nem lesz, a sereghajtó Úri azt már nem tudja vállalni, így a három pont, 3-0-ás gólkülönbséggel minket illet. Múlt héten kedden, ahhoz Csömörhöz látogattunk, akik több idősebb játékost is versenyeztettek, ezért a bajnokság végeztével pontjaikat levonták. Legutóbb 2-0-ás vereséget szenvedtünk, de bátor jó játékkal, ami egy idősebb csapat ellen győzelemmel ér fel. Vasárnap pedig igazi bravúrt értünk el, hiszen a bajnoki második helyezett Üllő ellen tudtunk 2-1-re nyerni Szabó Dávid és Tomka Olivér góljaival. A harmadik Tápióságot pontban így beértük, de miután rosszabb gólkülönbséggel rendelkezünk, így be kellett érnünk a negyedik hellyel. A gyerekek viszont minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a többi együtteshez képest fiatalabb csapatunk minden ellenféllel szemben javítani tudott, és a tavaszi szezon alapján a második lenne, így elvitathatatlan a fejlődés, ami Bajor Tibor és az erőnléti edzéseket tartó Rakita Gábor munkáját dicséri.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 13. forduló:

CSÖMÖR KSK - MAGLÓDI TC 2 - 0 - bajnokságon kívül

Csömör

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - ÜLLŐ SE 2 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Deme R. (Volentics E.)

gól: Szabó D., Tomka O. ill. Antal V.

Maglódi TC: Nyilas L. - Tomka O., Balogh D., Szabó D., Kovács B., Berényi K., Szemők L., Ofella G., Kovács M. cserék: Szabó B., Staton K.,

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 12. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSÁG 1 - 1 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rozenbeiger A. R.

gól: Balogh D. ill. Tóth M.

Maglódi TC: NYILAS L. - Szabó B., Tomka O., Szabó D., Berényi K., Piller B., Nagy B., SZEMŐK L., Ofella G., Kovács M., Nagy D. cserék: Kollár Á., Karácsony K., BALOGH D., Kovács B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Értékes pontot szereztünk, egy stabil, előttünk járó csapattól is. Könnyen meg lehetett volna a másik kettő is, ha kicsit jobban koncentrálunk a második félidőben. Az elsőben kicsit álmosan játszottunk, de a második már jó volt. Balogh Dominik látványos fejes góljához külön gratuláció jár. Ebben a korban ez még nagyon ritkán fordul elő, de ez nekünk most "pontos" volt.

U14masodik.jpg

Partnereink