U14: VISSZAVÁGTUNK AZ ECSERNEK

Tomka Olivér gólja.

U14-es együttesünk a dobogóért hajtó Ecser fogadta, amelytől ősszel 5-1-es vereséget szenvedtünk. Nos, a srácok most megfelelő ellenőrzés alá vonták ellenfelüket az összecsapás minden szakaszában. Ügyesen, kezdeményezően játszottak, aminek eredményeképpen Tomka Olivér és Kovács Bence góljainak köszönhetően szünetre két gólos előnnyel vonulhattunk. A második félidő elején sajnos kihagytunk egy büntetőt, majd szépíteni is tudott ellenfelünk, de győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, sőt az utolsó percben Stanton Kieren Derek révén ismét eredményesek tudtunk lenni.

Stanton Kieren Derek gólja.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - ECSER SE 3 - 1 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Cseresnyés Cs.

gól: Tomka O., Kovács B., Stanton K. ill. Erdélyi Z.

Maglódi TC: Nyilas L. - Szabó B. (Balogh D. 48p), Tomka O., Szabó D. (Stanton K. 55p), Kovács B., Berényi K., Piller B. (Kollár Á. 46p), Nagy B., Szemők L., Kovács M., Nagy D.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Megszereztük első győzelmünket idén. A legfontosabb, hogy jó játék is párosult a siker mellé. A játékosok most nem a "csirkefoci" elvét alkalmazták, így egyből megnőttek a támadási lehetőségeink. Sok helyzetet alakítottunk ki, gratuláció érte a csapat összes tagjának! Az első félidőben Szemők Levente, Nagy Benjámin jobboldal különösen agilis volt, de Kovács Máté és az új pozíciójával ismerkedő Berényi Kristóf is kiemelkedett. Kovács Bence is ismerkedett egy új posztjával, ahol megszerezte első bajnoki gólját. Igazából végig lehetne menni az összes játékoson, mert mindenki egy kis pluszt adott a teljesítményünkhöz.

Megszereztük első győzelmünket idén. A legfontosabb, hogy jó játék is párosult a siker mellé.A játékok most nem a csirkefoci elvét alkalmazták, így egyből megnőttek a támadási lehetőségeink. Sok helyzetet alakítottunk ki, gratuláció érte a csapat összes tagjának! Az első félidőben Szemők, NAgy Benjámin jobboldal különösen agilis volt, de Kovács máté és az új pozíciójával ismerkedő Berényi Kristóf is kiemelkedett. Kovács Bence is ismerkedett egy új posztal, megszerezte első bajnoki gólját.Tehát szinte végig lehetne menni az összes játékoson, mert mindenki egy kis pluszt is adott.

2618787
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1470730
0
1470730
1148057
1470730
0
2618787
Your IP: 3.83.188.254
2020-04-07 15:48:23
SzamporErik2016.jpg