U14: NEM BÍRTUNK SE A TALAJJAL SE A VASADDAL

Bajor Tibor legénysége, az U14 is elkezdte a tavaszi szezont az elmúlt hétvégén. Az első fordulóban a versenyen kívül szereplő Vasadhoz látogattunk, akiknél ugyan vannak hozzánk hasonló fiatalok, de idősebb játékosok is. Berényi Kristóf két, Szabó Dávid és Kovács Máté egy-egy góljának köszönhetően négyszer is betaláltunk ellenfelünk kapujába, viszont ők a dupláját adták vissza, így vereséggel kellett elhagynunk a pályát.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 8. forduló:

VASADI RSC - MAGLÓDI TC 8 - 4 (4 - 1)

Vasad, jv: Mohácsi I., Cseresnyés Cs.

gól: Varga T. 3, Bujdosó D. 2, Hugyecz L. 2, Murár M. ill. Berényi K. 2, Szabó D., Kovács M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Karácsony K., Tomka O., Szabó D., Berényi K., Szemők L., Ofella G., Kovács M., Nagy D. cserék: Szabó B., Kollár Á., Stanton K., Piller B., Kovács B., Nagy B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Először voltunk szabadtéren, ez nagyon meglátszott a csapaton. A Vasadi sportbarátokat nem megbántva, arra pályára embereket, gyerekeket futballra kényszeríteni lehet csak. Lelkesedésnek egy csepp jelét nem láttam a játékosaimon, sajnos még téli álmot aludtak. Mindenki a másikra várt, csak a másik az ellenfélnél játszott ezen a napon. Rossz dolog al egfiatalabbnak lenni, de felnőni sem lesz könnyű. Kiemelni senkit sem lehet, mert nálunk nem jobb csapattól kaptunk ki.

felnottcs220914.jpg

Partnereink