U16: VERESÉGGEL ZÁRTUNK

Szombaton serdülő csapatunk az első fordulóból elhalasztott, Gyál elleni mérkőzését pótolta. Sajnos kapusunk Kormány Bence betegséggel bajlódott és egyik legjobb játékosunk, Teiner Gergő is megsérült, így ők nem tarthattak az együtessel.

A Gyáli Lurkó gárdája csak tíz emberrel tudott kiállni, de így is hat gólos győzelmet aratott ellenünk, ami a második félidei teljesítményünk ismeretében bizony túlzónak tűnhet. Csapatunk az első játékrészben ugyan gyengén játszott, de a második félidőben az öt gólos hátrány ellenére akár meg is nyerhette volna a találkozót. Számtalan ziccert hagytunk ki, míg ellenfelünk egy kontra után persze egyből betalált.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 1. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U16 GYÁLI LURKÓ - MAGLÓDI TC 7 - 1 (6 - 1)

Gyál, jv: Horváth K. (Kemény M.)

gól: Bujdosó B. 2, Sándor B. 2, Kőszegi R., Horváth Zs., Molnár J. ill. Molnár T.

Maglódi TC: Solymosi G. - Juhász D. (Petri N. 51p), Muhi V., Fekete K., Ács M., Szarka D., Kovács G., Slezák G., Greskó L., Márkus Cs., Molnár T.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Az első félidőt átaludtuk, ami meg is látszott az eredményen. A szünet utáni teljesítményünkkel és hozzáállásunkkal már elégedett lehetek, így játékban legalább szorosabbá vált a mérkőzés, igaz ez gólokban nem mutatkozott meg, mert képtelenek voltunk a hálóba találni. Ellenfelünk nyílván előrébb jár nálunk, hiszen tíz emberrel és képesek voltak minket megverni, amihez gratulálunk is nekik. Kiemelni nem szeretnék senkit, de bízom benne, hogy tavaszra előrébb lépünk és ez az egyéni teljesítményeken is meglátszik majd!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink