U16: ÖT GÓLOS VERESÉGGEL ZÁRTUK A BAJNOKSÁGOT

U16-os együttesünk a bajnokság zárófordulójában a második helyért küzdő Alberirsát fogadta szombaton. A találkozón elért öt gólos vereség nem mutatja hűen a mérkőzés képét,  hiszen számtalan gólszerzési lehetőség akadt előttünk is, ám ezúttal nem sikerült ellenfelünk kapujába találni. Ugyan sokáig a negyedik helyen álltunk a táblázaton, végül mégis az ötödik helyre csúsztunk vissza, miután a nagy rivális Szentmártonkáta sikerrel vette az utolsó, Péteri elleni összecsapását. Csapatunk legeredményesebb labdarúgója Muhi Viktor lett 13 góllal.

Megyei II. osztály, Délkelet, 28. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - ALBERTIRSA 0 - 5 (0 - 4)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Józan Cs. (Kiss T. Z.)

gól: Sznopka J., Hauzer D., Skultéty D. (öngól), Mészáros T. (öngól), Viszolajszky F.

Maglódi TC: Morocz I. - Skultéty D., Greskó L., Papellás P., Mészáros T., Gulás M., Muhi V. (Baranyai Zs. 70p), Slezák G., Teiner G., Kovács G., Kanalas K.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Hiába csak a második, mégis a bajnokság legügyesebb, legképzetebb csapatával játszottunk, akik ellen úgy gondolom nem is vallottunk szégyent, hiszen mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek. Az első félidőben is akadtak lehetőségeink, de védelmi hibáinkat kihasználva tetemes, négy gólos előnyre tett szert ellenfelünk. A szünet után még motiváltabban léptünk pályára, de nagyon sok helyzetünkből végül egyet sem tudtunk gólra váltani. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez és a második helyhez! Köszönjük szépen Greskó Leventééknek, hogy a mérkőzés végén megvendégelték a csapatunkat!

A bajnokság végeredménye:

------

U13 csapatkep.jpg

Partnereink