U16: LÉTSZÁMHIÁNYOSAN IS MAGABIZTOS GYŐZELEM

U16-os csapatunk több meghatározó játékosát is nélkülözve, mindössze tíz fővel állt ki a Sülysáp KSK csapata ellen szombaton. A létszámhiány ellenére már a hatodik percben, egy szöglet után sikerült megszereznünk a vezetést, amit a második félidőben a találkozón kiemelkedő formát mutató Gulás Máté vezérletével további néggyel toldottunk meg. Öt gólunk mellett a hajrában szerzett két hazai találat csak szépségtapasz lehetett a hazaiak számára.

Megyei II. osztály, Délkelet, 23. forduló:

U16 SÜLYSÁP KSK - MAGLÓDI TC 2 - 5 (0 - 1)

Sülysáp, jv: Bagó J. (Zsélyi Cs.)

gól: Homa Sz., Bondár D. ill. Gulás M. 3, Slezák G., Kanalas K.

sárga lap: Németh A., Belcsik B. ill. Kovács G., Kanalas K.

Maglódi TC: Kormány B. - Juhász D., GULÁS M., Skultéty D., Szabó S., Berényi B., Kovács G., Slezák G., Baranyai Zs., Kanalas K.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Sajnos létszámhiányosan kellett kiállnunk, de így legalább izgalmasabb mérkőzést vívhattunk a Sülysáppal. Korán megszereztük a vezetést, de az első félidő további részében mégsem tudtuk tovább növelni az előnyünket. Nem birtokoltuk eleget a labdát, elkapkodtuk a lehetőségeinket, így a szünetre csak sovány előnnyel vonulhattunk. A második játékrészben más mentalitással, sokkal megfontoltabb játékkal fociztunk, ami immár gólokban is megmutatkozott. A második félidei játékunkkal nagyon elégedett vagyok, gratulálok a srácoknak! Remélem hiányzóink a következő találkozóra visszatérnek és egy jó mérkőzést vívhatunk a Nagykőrössel!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink