U14: PONTOT ÉRDEMELTÜNK VOLNA CSÖMÖRÖN

A téli pihenőt követően Baranyai Pál korosztálya lépett először pályára utánpótlás csapataink közül. Az első találkozó mindjárt a legnehezebb volt, hiszen a hibátlan mérleggel álló Csömör együtteséhez látogattak. Csapatunk felvette a kesztyűt, és méltó ellenfele volt az éllovasnak. Noha pontot végül nem szereztünk ellenük, de szorosabb mérkőzést vívtunk velük, mint ősszel, így bajnokság csapataihoz viszonyítva fiatalabb csapatunk fejlődése egyértelmű. Sajnos egy szomorú eset is kapcsolódik a találkozóhoz: a csapat kapusa, Pápa Norman egy ziccer kivédése után eltörte a kezét, így hetekre nélkülöznünk kell majd a nagyon tehetséges játékost.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 8. forduló:

CSÖMÖR - MAGLÓDI TC 2 - 0 (1 - 0)

Csömör, jv: Bruszt B. (Osváth A.)

gól: Kilik T., Dósa Á.

Maglódi TC: Pápa N. - Kovács Barnabás, Kristóf L., Kovács Bálint, Bertalan H., Piller B., Tóth Á., Gyenes G., Pápa R. cserék: Balog G., Matók B., Karajos K., Kaplonyi R., Wagner K.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Gratulálok a fiúknak, mert végig koncentráltak, és nagyon jól játszottak a Csömör ellen. Teljesítményünk alapján az egy pontot mindenképpen, de akár hármat is megérdemeltünk volna. Mielőbbi felépülést kívánunk a mérkőzésen megsérült Pápa Norminak!

futsal202209.jpg

Partnereink